AcasăPoliticaBăsescu ia la puricat măsurile antiCOVID: ”Cât de incompetent trebuie să fii...

Băsescu ia la puricat măsurile antiCOVID: ”Cât de incompetent trebuie să fii să creezi toate aceste contradicţii?”

Băsescu ia la puricat măsurile antiCOVID: ”Cât de incompetent trebuie să fii să creezi toate aceste contradicţii?” (foto: Facebook/PMP)

Pe fondul noilor măsuri restrictive anunțate de factorii de decizie, în lupta contra noului coronavirus, fostul șef al statului, actualmente europarlamentar, se întreabă ”care o fi limita admisibilă de incompetenţă a unui guvern?”. De altfel, acest termen apare de foarte multe ori în mesajul critic pe care l-a transmis, sâmbătă, Traian Băsescu.

Menționând faptul că ”într-un moment de criză când erau necesare soluţii radicale”, președintele Iohannis și premierul Orban ”au mers cu jumătăţi de măsură”, Traian Băsescu e de părere că peste o lună de zile, ”după terminarea alegerilor, vor constata că jumătăţile de măsură nu dau rezultate”.

Băsescu trece în revistă, într-un mesaj transmis pe pagina sa oficială de Facebook, noile măsuri anunțate de oficiali și unde crede că ar fi trebuit să se ia alte decizii. Fostul lider de la Cotroceni pune accent pe măsura închiderii piețelor agroalimentare, cu care lasă să se înțeleagă că nu e de acord.

Au lăsat deschise mall-urile, dar închid pieţele agroalimentare

”-Au închis şcolile dar au lăsat deschis programul “after-school” şi holurile tribunalelor tixite de justiţiabili şi avocaţi;

-au interzis deplasările pe timp de noapte dar au lăsat liber transportul public local pe timp de zi sau transportul feroviar de navetişti şi de lung parcurs în condiţiile în care sistemele de transport sunt principalul mijloc de împrăştiere a pandemiei;

-au lăsat farmaciile deschise dar nimeni nu spune ce medicamente trebuiesc administrate dacă ai o formă uşoară sau eşti autoimun la COVID-19 şi te tratezi acasă în izolare;

-au lăsat deschise mall-urile şi hypermarket-urile, dar, cu o mare incompetenţă, închid pieţele agroalimentare distrugându-i pur şi simplu pe micii producători. Şi în cazul unor măsuri radicale, pieţele agroalimentare trebuie să rămână deschise dar supravegheate de poliţiile locale pentru respectarea regulilor (vezi postarea din 18.10.2020).”, sconsideră Traian Băsescu.

Fostul președinte își încheie analiza tot cu o critică la adresa factorilor de decizie și la impactul acestor măsuri asupra populației. ”Oare cât de incompetent trebuie să fii ca printr-o hotărâre guvernamentală să creezi toate aceste contradicţii?

Jumătăţile de măsură nu vor rezolva problema creşterii numărului de îmbolnăviri, dar se transformă într-o hărţuire fără folos a populaţiei din cauza unor măsuri prost gândite”, conchide Traian Băsescu.

author avatar
Cristina Stefan
506 afisari

7 COMENTARII

  1. Și care este masura gîndita de bășinescu bețivu patriei? El bețivescu vroia un lockdown total, da asta nu ne mai spune nemernicu! Să ne distruga de tot!! Plinge de mila românilor el care cit a fost ministru și preșdinte a nenorocit românii și România?? Pe timpul lui sa format statul paralel care ia bagat apoi fratele PE MERIT la pușcărie!! DNA cu koveși și coldea tot el ia numit, de au distrus patronii români -toți la pușcărie! Cine a taiat sdalarille la stat cu 25% de fapt 40 la suta?? Nu el? la ANRP s-au dus cele 20 miliarde de $ imprumutate de el și boc ,iar de acolo cine ia sifonat?? LOCUL LUI BĂȘINESCU E LA INCHISOARE PE VIAȚĂ ȘI UN IN PARL.UE!

  2. S-a trezit Securistul, si incepe sa improaste cu rahat, ca altceva nu stie. Se credea primar general, ce-o fi in mintea lui plutind in tarie

  3. Zi mersi Petrov ca nu se inchid pivnitele si beciu domnesc ca ce faceai vorba cantecului atunci te speriai si te ascundeai intr-o sticla de v?n .

  4. @ Dacă despre Traian Băsescu nu s-ar fi dovedit că ar fi fost și agent DIA, în mod convingător se poate zice că „agent diaree” ar ști prestata , ?

  5. Corectură.
    & Dacă despre Traian Băsescu nu s-ar fi dovedit că ar fi fost și agent DIA, în mod convingător se poate zice că „agent diaree” ar ști presta , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger