AcasăPoliticaBăsescu, atac dur: ”Să și-o ia Cioloș să și-o facă mărțișor pe...

Băsescu, atac dur: ”Să și-o ia Cioloș să și-o facă mărțișor pe doamna asta”. Ce l-a nemulțumit

Băsescu, mesaj dur: ”Să și-o ia Cioloș să și-o facă mărțișor pe doamna asta”. De la ce a pornit totul

Fostul șef al statului, actualmente europarlamentar, are o poziție tranșantă la adresa unui fost lider al PLUS-ului lui Dacian Cioloș.

E vorba despre Oana Bogdan, fost membru în Biroul Național PLUS, dar care a demisionat din partidul lui Cioloș în toamna lui 2019. Însă chiar dacă a plecat din rândurile PLUS, aceasta ar fi rămas o apropiată a lui Dacian Cioloș, potrivit stiripesurse.ro.

În tot acest context s-a aflat de reacția fostului președinte Băsescu. ”Nu are nicio veridicitate ca abordare a desființarea proprietății. Să și-o ia Cioloș să și-o facă mărțișor pe doamna asta care ba ne vede mâncând la cantină, ba stând la comun. Nu e în spiritul capitalismului desființarea proprietății”, a susținut Traian Băsescu, conform aceleiași surse.

Oana Bogdan: Iar o să-i enervez pe unii care nu văd decât comunism în fața ochilor atunci când citesc cuvântul „comun”

La finele lunii martie, pe pagina de Facebook a Oanei Bogdan, arhitect de profesie, fusese postat un mesaj grăitor în această privință. ”Iar o să-i enervez pe unii care nu văd decât comunism în fața ochilor atunci când citesc cuvântul „comun”, fără să înțeleagă că ei sau alți oameni, de care depine bunăstarea lor, locuiesc prost. În România s-a construit și se construiește prost, și asta inclusiv pentru că foarte puțini români sunt educați sau informați cu privire la locuire. De aceea eu cred ca este rolul nostru, al arhitecților, să ne re-asumăm misiunea socială a arhitecturii și să participăm la discuția despre criza locuințelor din România”, scria atunci Bogdan.

Fostul lider al PLUS nu s-a oprit, însă, aici. ”Locuințele în care trăiesc majoritatea românilor sunt de o calitate extrem de proastă. Doar că ele nu vor putea fi transformate așa cum s-a întâmplat în Franța, pentru că sunt în proprietate privată. Deocamdată, pentru români este mai important să fie proprietari decât să locuiască bine. Înțeleg de ce și de aceea mă adresez cu precădere tinerilor, care nu au nici trauma comunismului, dar nici acces la locuire de calitate. Tineri al căror viitor a fost furat de generația părinților mei și continuă să fie furat, sub ochii lor de data asta, de generația mea”, susținea Oana Bogdan, în 28 martie, pe pagina sa de Facebook.

author avatar
Andrei Coman
551 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger