AcasăPoliticaBasescu: Am o singura boala, boala pe hoti. Si asta nu se...

Basescu: Am o singura boala, boala pe hoti. Si asta nu se trateaza

Dupa ce seara trecuta un post de televiziune a vehiculat ideea ca seful statului ar fi bolnav, Traian Basescu a declarat ca are doar „boala pe hoti”.

Seful statului a mai spus ca in cei 10 ani de mandat prezidential „nu a existat niciun incident de sanatate” si ca autorizeaza medicii din comisia care s-a format in acest an,pentru vizita medicala la care a fost supus seful statului, sa dea relatii jurnalistilor interesati de aspecte in legatura cu starea de sanatate a presedintelui.  „Pot sa va spun ca am o singura boala, boala pe hoti. Si asta nu se trateaza”, a declarat presedintele, inainte de a pleca la Summitul de la Milano.

Traian Basescu a clarificat acest aspect dupa ce, seara trecuta, postul Romania Tv a lasat sa se inteleaga ca presedintele ar prezenta semnele bolii Parkinson.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger