AcasăPoliticaBăsescu a răbufnit, înainte de începerea școlilor: ”Au depășit cu mult guvernul...

Băsescu a răbufnit, înainte de începerea școlilor: ”Au depășit cu mult guvernul Dăncilă. E de nedescris ce se întâmplă”

Incertitudinea care încă planează, pe tema redeschiderii unităților de învățământ, în contextul generat de situația COVID, cu foarte puține zile înainte de 14 septembrie, când urmează să înceapă noul an școlar a fost aspru taxată de către fostul șef al statului.

Traian Băsescu a criticat dur actualul Executiv, comparându-l cu fostul Guvern condus de către Viorica Dăncilă. Social-democrata la a cărei echipă făcuse referire, recent, și Ludovic Orban, în fața electoratului liberal, la un eveniment la care a participat în Maramureș. DETALII AICI.

Fostul președinte a pus accent în termeni tranșanți pe hibele Cabinetului Orban, când vine vorba de gestionarea unor probleme foarte importante. ”Suntem în cea mai profundă stare de proastă guvernare. Nu suntem nici în stare de urgență, nici în stare de alertă. Niște incompetenți care au depășit cu mult guvernul Dăncilă, care nu pot gestiona lucrurile, sacrifică români – de la copii la bătrâni – și ies pe toate televiziunile, cu toată forța pe care le-o dă publicitatea masivă plătită la televiziuni, și spun ce buni sunt ei. Mai vine și președintele și spune lucrul asta, iar ei au sub ei o țară al cărui popor pur și simplu îl nimicesc cu incompetența, cu lipsa de interes. Singurul lor gând este cum să facă importuri și achiziții urgente”, consideră Băsescu.

Erori peste erori în privința începerii școlilor

Oprindu-se, punctual, asupra temei reluării cursurilor și a recentelor comunicări la nivel guvernamental, fostul lider de la Cotroceni a săgetat din nou Executivul condus de Ludovic Orban, punând accent pe întrebările pentru care părinții copiilor care ar urma să meargă la școală încă le au, în pragul reluării cursurilor. ”Părinții sunt într-o situație de dezorientare (…) pentru că inclusiv astăzi (joi-n.n) Guvernul se bâlbâia. Trebuiesc certificate, nu trebuiesc certificate, (…) ce boli trebuie să ai că să faci învățământ la distanță. O întreagă panoplie de erori, de întrebări pe care trebuiau să și le pună în minte de acum trei luni și acum o luna să fi dat niște recomandări clare cu privire la deschiderea anului de învățământ. Deci este de nedescris ce se întâmplă”, a mai subliniat Băsescu, într-o intervenție la România TV.

Nici Monica Anisie, ministrul Educației, nu a scăpat de critici. ”Mai devreme am văzut-o pe doamna Anisie care ne explică ce face dascălul dacă un copil vrea să strănute. (…) Trebuie să-l scoată dascălul afară în curtea școlii, unde să-și dea masca jos”, a menționat europarlamentarul PMP.

346 afisari

3 COMENTARII

  1. Pana si tov. Gen. Petrov este nemultumit de Guvernul asta de retarzi. Atat de rau s-a ajuns ! Si neica fleica ficuselu, e fericit

  2. Bai betivan secatura,Te-a depasit chiar si pe tine,si „Guvernul Tau.” Ti-ai dreacu,borfasii Natiunii,de ani de zile „traiti bine”pe spinarea romanilor,cu toate ca doar prostii,ametitii care nu stiu pe ce lume traiesc,securistii,si alte poame de „specialisti” bine platiti sa va faca propaganda va „acorda incredere”.Ete cine vorbeste.Daca ai avea catus de putin bun simt,te-ai da dreacului la fund definitiv,si ai mai aparea doar in fata Instantei care va dovedi ca ai fost un turnator ordinar care „s-a orientat”in viata. Mana cu securistii care te-au tinut permanent in brate.Ei pe tine,tu lingau pe langa ei.Pocitania dreacului,marea „iubire” a lui Tanti Nutii,spaima……

  3. @ O observație ar fi că Băsescu obținea mai multe voturi când era beat și se mai „asociase” și cu Monica Macovei, decât de când se străduiește să fie perceput ca „înțelept”, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger