AcasăPoliticaBaronul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani a picat...

Baronul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani a picat cu 3,60 la limba română. Meditațiile nu prea l-au ajutat!

bac

Daniel Moroșanu, liderul PNL de Vrancea care a susținut Bacalaureatul la 42 de ani, a picat examenul de anul acesta. Liberalul a luat nota 3,60 la Limba Română.

Politicianul a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină peste 5. „Nu am făcut eu de 7-8, dar de un 5 eu cred că am făcut. După şedinţa de Consiliu Local am mers acasă şi am luat ad literam ce am făcut la română, iar eu cred că am făcut de un 5”, a declarat Moroșanu, potrivit Jurnalul de Vrancea.

Daniel Moroșanu
Daniel Moroșanu alături de Ludovic Orban

Daniel Moroşanu a spus că a fost încurajat de soţie şi de fiul său de 20 de ani, care este student la Informatică, iar dacă nu va promova după recorectarea lucrării, se va prezenta din nou, la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului.

El declara recent la Digi24 că a făcut meditații la Limba Română.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

La celelalte probe, Daniel Moroșanu a luat 7,55 (Istorie) și 8,65 (Geografie).

author avatar
Andreea Vlad