AcasăPoliticaBaronul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani a picat...

Baronul PNL care a dat BAC-ul la 42 de ani a picat cu 3,60 la limba română. Meditațiile nu prea l-au ajutat!

bac

Daniel Moroșanu, liderul PNL de Vrancea care a susținut Bacalaureatul la 42 de ani, a picat examenul de anul acesta. Liberalul a luat nota 3,60 la Limba Română.

Politicianul a făcut contestație și speră ca la recorectare să obțină peste 5. „Nu am făcut eu de 7-8, dar de un 5 eu cred că am făcut. După şedinţa de Consiliu Local am mers acasă şi am luat ad literam ce am făcut la română, iar eu cred că am făcut de un 5”, a declarat Moroșanu, potrivit Jurnalul de Vrancea.

Daniel Moroșanu
Daniel Moroșanu alături de Ludovic Orban

Daniel Moroşanu a spus că a fost încurajat de soţie şi de fiul său de 20 de ani, care este student la Informatică, iar dacă nu va promova după recorectarea lucrării, se va prezenta din nou, la sesiunea din toamnă a Bacalaureatului.

El declara recent la Digi24 că a făcut meditații la Limba Română.

„M-am pregătit. M-am înscris și anul trecut, dar nu eram atât de pregătit și sigur. Am făcut meditații câteva ore, pentru recapitulare, la Română. Este bine să se predea la cursurile din timpul școlii ceea ce predau profesorii la meditații. Cred că ar trebui mai multă implicare și determinare din partea lor. Sunt foarte mulți care fac lucrul ăsta și pentru a nu mai face loc pentru meditații după ore. Dacă copii și-ar da mai mult interes în timpul orelor, cu siguranță n-ar mai avea nevoie de meditație”, spunea el.

La celelalte probe, Daniel Moroșanu a luat 7,55 (Istorie) și 8,65 (Geografie).

author avatar
Andreea Vlad
254 afisari

3 COMENTARII

  1. Vai de mine …cum se poate?Dar limberalii sunt doxa sunt niste persoane ,,cel mai intelectuale ”din tara dar m am lamurit deplin :Sunteti doar rai ,meschini ,isterici si prosti cat cuprinde in frunte cu betivul subtinginer si cealalta muhaia johanus curdefer

    • Mia placut mereu sa servesc la micul dejun prajiturele govno cu mot , e specific numai la noi , mancurtii din Transnistria . In ritual intra si un sarut apasat , in semn de pretuire , pe geana ochiului dosnic maron al domnului subtinginer si sugiukuri tandre la slitul domnului Johanus .

  2. Oameni de inalta educație si tinuta morala dar si tinuta fizica dupa arcul calcaielor. Pe lângă asemenea somitati, tanti Jidancila pare doar o mica educatoare de tara.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger