AcasăPoliticaBarna se întoarce cu fața spre Biserică. Mesaj menit să ajungă la...

Barna se întoarce cu fața spre Biserică. Mesaj menit să ajungă la urechile Patriarhului Daniel, în privința campaniei de vaccinare – VIDEO

Barna se întoarce cu fața spre Biserică. Mesaj menit să ajungă la urechile Patriarhului Daniel, în privința campaniei de vaccinare - VIDEO

Pe măsură ce s-a constatat o scădere a intenției de vaccinare în rândul românilor, în plină campanie de vaccinare împotriva COVID-19 derulată la nivel național, autoritățile caută soluții pentru a-i convinge pe cei care nu au mers încă să se vaccineze să facă un astfel de pas. În acest sens, din câte reiese din spusele vicepremierului Dan Barna, lider al USR PLUS, se speră că se va ajunge la un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română (BOR). Barna a adus ca argument în acest sens recentul mesaj venit de la nivelul Bisericii Ortodoxe din Grecia.

”S-a discutat mult în Biroul Naţional al USR PLUS despre valul patru şi despre perspectiva aceasta a necesităţii stimulării vaccinării. (…) Ne uităm în jur şi vedem că valul patru despre care se vorbea doar teoretic devine o realitate în toate ţările din jurul nostru cu fiecare zi care trece. (…) Realitatea din jur ne arată că vom avea un val patru și trebuie să fim cât mai pregătiți pentru asta. Tocmai în acest context, mesajul e unul foarte clar – nu există altă variantă decât vaccinarea”, a declarat Barna, luni după-amiază, la finele ședinței conducerii USR PLUS.

”Românii să afle pe o cale alternativă, la fel de credibilă, cât de important este să ne vaccinăm”

În acest context, Barna, unul dintre cei doi vicepremieri din cadrul Executivului Cîțu, a adus în discuție rolul pe care și-ar dori să îl aibă BOR-ul în transmiterea unui astfel de mesaj către oameni. Dan Barna spune că îi va propune lui Florin Cîțu să se creeze un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română, invocând ceea ce a subliniat a fi ”înţelepciunea” Patriarhului Daniel și a ierarhilor din cadrul BOR. ”Cred că este momentul să discutăm foarte clar şi voi propune premierul ca în şedinţa de Guvern, la nivelul Guvernului să avem un dialog cu Biserica Ortodoxă şi un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română ca partener pentru vaccinare.

Dacă Biserica Ortodoxă din Grecia a făcut acest lucru şi iată Grecia a trecut de 50% rată de vaccinare, cred că este posibil şi sunt convins şi am încredere şi în înţelepciunea și a Părintelui Patriarh şi a celorlalţi ierarhi din cadrul BOR că acest mesaj e timpul să fie dat tocmai pentru ca românii să afle pe o cale alternativă, la fel de credibilă, cât de important este să ne vaccinăm pentru a nu trebui să intrăm din nou într-o perioadă de care am crezut că am scăpat. Este una dintre măsuri”, a susținut Barna.

La ce se speră

Vicepremierul a lăsat să se întrevadă faptul că s-ar miza pe puterea de convingere a preoților în cazul enoriașilor care încă nu s-au vaccinat împotriva COVID-19.

”Un astfel de parteneriat cu Biserica, în urma căruia de la nivelul vârfului Bisericii să se transmită un mesaj către toți preoții să-i încurajeze pe enoriași să se vaccineze, cred că ar putea să aibă un impact care să mai ridice rata națională de vaccinare”, a mai afirmat Barna.

Rămâne de văzut ce răspuns vor da oficialii BOR acestui mesaj căruia i-a dat glas vicepremierul Dan Barna.

286 afisari

15 COMENTARII

  1. Tradatorii de neam si tara, este timpul ca garda de fier a tarii sa intre in scena!
    Stim ca securitatea statului vegheaza inclusiv aici, stim ca v-ati infiltrat peste tot dar cand o sa vina momentul in care furia si frustrarea acumulata o sa se reverse nu o sa ne mai puteti tine in frau nici macar cu ajutorul armatei!

  2. Barna, astept sa vad ce kkat de parinte 1 si parinte 2 o sa fii tu si tuta de femeie a ta …sa iti dea Dumnezeu copilasul ala si sa te invete mine Dumnezeu pentru totdeauna. Sa ni-l arati pe puisorul tau cum il inveti masturbarea si sa ii faci educatie sexuala…sa nu ajunga imbecil si neterminat ca tine…nu mai zicem de escroc si furacios de bani de la UE…Barna sa nu uiti ca pacatele parintilor le platesc copii! Asa ca latra tu cu vaxinarea si LGBT si masturbarea si parinte 2 si parinte 3…ca zile multe ca politician nu ai..
    Dar daca iti da Dumnezeu o palma cu urmasul tau….o sa iti plangi zilele si vorbele zi si noapte. Daca iese autist? Daca iese mut? Daca iese surd? Ce zici Barna? Ca tot nu ai tu Dumnezeu….voua v-a dat copilul LGBT..asteptam sa vedem cum ti-o iei..
    ..

  3. Bârna, poponarule, tu faci apel la biserică? Tu care încurajezi gheii poponari si celelalte categorii? Cred ca Prea Sfintia Sa sa-ți dea cu flit peste ochi. Sunt atâția oameni credincioși care nu ascultă la mizeria voastră. Băi diavole, ce au băgat ăia in vaccin de tot insistati voi să ucideti oamenii? Criminali naziști ce sunteți! GENOCID scrie pe voi criminalilor. Veti fi pusi la zid de poporul român idiotilor. Huo criminalilor!

  4. Ilie Dan Barna din sibiu …klaus iohannis din sibiu..ilie dan barna are bube la DNA…daca ii face semn iohannis sa latre…latra…daca il pune sa linga scuipati..linge…un pampalau si un hotoman…Barna din ochiul lui Barna sta in anatema pe care a pus-o el, ca parinte 1, ca un blestem pe copilul lui nenascut! Cum Dumnezeu sa ridici vorba si cuvantul impotriva lui Dumnezeu cand astepti un copil si ca semn, OARE NU ASTEPTI SA ITI DEA UNA DUPA CEAFA?! SA NU UITI CE AI FACUT IN VREMEA CAND ASTEPTAI COPILUL ALA…MARI INDOIELI CA AR PUTEA FI SANATOS SI IN TOATE MINTILE…MARE MINUNE!!! Dar nu va putea ridica niciodata mainile sau ochii la cer sa intrebi: De ce mi-ai facut asta, Doamne?! Ce am facut sa merit asta, Doamne?! CE AI FACUT BARNA? AI VRUT MASTURBARE LA NOI NASCUTI..AI VRUT BISERICI INCHISE SI CATEDRALA NEAMULUI SA FIE DISPENSAR …

  5. mars cu propaganda ta de sluga si lasa biserica in pace ca nu e ghiseul vostru de facut reclama la inventii ale big farma !!!!!!!te faci de ras cu fluctuatiile astea mentale fata de credinciosi sa fie buni cand vrei tu si habotnici in alte contexte!!!!!!!!

  6. Barna sa faca parteneriat cu LGBT, e mai aproape de sufletullui, nu cu biserica, in care de fapt nu crede. Ce nebun!

  7. & Șî auzis ai lu’ Băsescu că e politizată toată societate și patriarhu’ nu face ce vor „salvatorii vacciniști”, cărora le rămân vaccinurile pe stoc, ?

  8. & Deci, șî au zis ai lu’ Băsescu că e politizată toată societate șî patriarhu’ nu face ce vor „salvatorii vacciniști”, cărora le rămân vaccinurile pe stoc, ?

  9. MAI BARNA , ROMANILOR A INCEPUT SA LE FIE SCARBA DE POLITICIENII NESIMTITI ,DE TELEVIZIUNILE CE TRANSMIT ORCE INEPTII ,LE ESTE SCARBA DE CEI CARE-I CRED TAMPITI .
    ATI ABORDAT ACEST COVID GARANTAND SI TRANCANIND ORCE FARA UN SUPORT REAL,ATI MINTIT ACEST POPOR CAT V-A DUS TARTACUTA ,ATI PUS MINISTRU LA SANATATE UN PAMBLICAR ,APOI O NEAVENITA CARE N-ARE EXPERIENTA SI NICI VRUN BAGAJ IN DOMENIUL MEDICAL CREDIBIL MACAR .
    ATI INCHIS SPITALELE SI ATI LASAT CRONICII SA MOARA INAITE DE VREME ,CE-I CONSTITUTIA PENTRU VOI ??-UN PRES !.
    Dle ,VII AZI SI VREI SA-SI BAGE BISERICA NASUL INTR-O CHESTIUNE MEDICALA !!,ORI E PANDEMIE !,ORI E POLITICA SI AFACERE ?.
    TARA ARE SPECIALISTI PE CARE II IGNORATI ,MEDICI CU EXPERIENTA SI CU RESPONSABILITATEA ACTULUI MEDICAL !,UNDE-I RESPONSABILITATEA VOASTRA IN ACEST CAZ ??.
    LASATI BISERICA CU MENIREA EI ,LASATILE ROMANILOR CREDINTA ADEVARATA ,NU MAI VIDETI SI NU CUMPARATI CREDINTA PE ARGINTI ,NU FII UN NOU IUDA PENTRU ROMANI !.SCOPUL SCUZA MIJLOACELE !!,MACHIAVELISMUL ITI ESTE BIBLIA DE CAPATAI ??

  10. Cu siguranta se poate ajunge la un acord daca voi va intoarceti cu fata la Dumnezeu si va puneti un cocean in cur si va deziceti de L abile G aozari B
    ulangii T
    icniti. Si nu ca va jurati dar sa ziceti mereu Asa sa imi ajute Dumnezeu. Asa sa imi ajute Dumnezeu Asa sa imi ajute Dumnezeu, de milioane de ori cand te scoala cineva din pat tu puțomarxist sa zici Asa sa imi ajute Dumnezeu. Cum asa? E asa cum o vrea El sa zici.

  11. Preotul nu e doctor precum Barna nu e ortodocs ci ateu.Parteneriatul e menit pt medicul de familie, medicul indruma si convinge pacientul prostan , preotul nu e Dumnezeu sa creada enoriasul in el. Inca o data cu tupeu ateul persifleaza Bor..

  12. Ai dai o, 55% roni la salar pt pacientul vaccinat din urbea lui. Dar de ce sa nu mance ateul coliva moca?

  13. FAC APEL LA PATRIARHUL DANIEL SI CU TOATĂ MÂHNIREA POPORULUI ROMÂN, ÎL ROG SĂ NU ACCEPTE SUB NICI O FORMĂ PROPUNEREA usr. Chiar dacă usr va fi tentat să dea mită. Asa cum vor să mituiasca cetățenii să se vaccineze. PATRIARHUL ROMANILOR TREBUIE SĂ FIE ALĂTURI DE ENORIAȘI . NU CRED CĂ TREBUIE SĂ ACCEPTE SĂ FIE PĂRTAȘ LA TOATE CRIMELE CE VOR URMA DUPĂ O NOUĂ VACCINARE. VĂ ROG SĂ NU VĂ ÎNCĂRCAȚI SUFLETUL CU PĂCATELE ACESTOR CRIMINALI din usr. APĂRAȚI CETATENII, LA BISERICĂ AU GĂSIT ENORIAȘII ALINAREA DE ÎNTREGI DECENII. NU PUTEM ACCEPTA CA ACESTI SUSȚINĂTORI ai lgbt…etc SĂ IMPUNĂ UNUI POPOR CRESTIN-ORTODOX MAJORITAR, acest om mărunt barna fără DUMNEZEU! ROG PATRIARHUL ROMÂNILOR SĂ LASE CETĂȚENII SĂ DECIDĂ PENTRU EI, SĂ AIBĂ LIBERTATEA DE A ALEGE PENTRU TRUPUL LOR. NIMENI, DAR ABSOLUT NIMENI NU ESTE STĂPÂN PE TRUPUL OMULUI. DOAR DUMNEZEU DECIDE SI CEL IN CAUZĂ. DOAR LEGĂTURA INTRE OM SI DIVINITATE. ROMÂNII VIN CU CREDINȚĂ LA BISERICĂ SI NU PUTEȚI PERMITE CA barna să se considere un DUMNEZEU. VĂ ROG PREASFINTIA VOASTRĂ SĂ NU PERMITEȚI CA ACESTE PĂCATE SĂ SE ÎNFĂPTUIASCĂ. AU MURIT DEJA PREA MULȚI OAMENII, IAR PENTRU MULȚI DINTRE EI, VINOVAȚI SE FAC CEI DIN GUVERN.
    MĂ ÎNCLIN SI VĂ IMPLOR SĂ NU ACCEPTAȚI PROPUNEREA necredinciosului barna.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger