AcasăPoliticaBarna, mesaj tranșant: ”Este un partid extremist şi eu nu voi negocia...

Barna, mesaj tranșant: ”Este un partid extremist şi eu nu voi negocia cu ei” – VIDEO

Barna, mesaj tranșant: ”Este un partid extremist şi eu nu voi negocia cu ei” - VIDEO (foto: Facebook)

Co-președintele USR PLUS a avut un mesaj tranșant la adresa formațiunii conduse de către parlamentarii George Simion și Claudiu Târziu. Barna a dat de înțeles că exclude orice negociere cu Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

Întrebat dacă ar sta vreodată la masa negocierilor cu cei din AUR, Dan Barna a dat un răspuns categoric. ”Eu nu, şi nu suntem în filmul…. J.R. în Dallas: ‘never say never’. Cu cei de la AUR eu nu voi negocia pentru că, din punctul meu de vedere – şi am spus asta şi de la tribuna Parlamentului, o spun şi aici – AUR s-a dus într-o zonă de partid extremist”, a susținut Barna, vineri seară, la Digi24.

Liderul USR și vicepremier în Executivul Cîțu și-a explicat, în câteva cuvinte, poziția tranșantă față de AUR. ”Am văzut chiar ieri (…) un purtător de mesaj important din AUR (…) propunând public o listă cu intelectuali care trebuie ucişi. Deci acolo suntem, este o realitate pe care nu o putem ignora şi dacă dăm oricât de mic credit unui astfel de partid nu ştiu unde se poate ajunge. De aceea, din punctul meu de vedere AUR este un partid extremist şi eu nu voi negocia cu ei”, a mai declarat Barna.

Doi foști useriști au aderat, recent, la AUR

Pe de altă parte, în urmă cu doar câteva zile, pe 20 aprilie mai exact, AUR anunțase cooptarea în rândurile formațiunii politice a ”doi dintre fondatorii USR”. Este vorba despre doi foști lideri ai Uniunii Salvați România, care au aderat la Alianța pentru Unirea Românilor – Raluca Amariei, fost vicepreşedinte la nivel naţional şi ex-lider al filialei judeţene Sibiu a USR, și Dan Rădulescu, fost deputat USR, membru fondator și președinte al filialei județene Prahova. Amariei și Rădulescu demisionaseră din USR anul trecut.

”Încă de când mi-am dat demisia din USR, mi-am asigurat alegătorii că voi continua lupta politică pe care am început-o. Voi milita, în continuare, pentru un sistem de învățământ incluziv şi performant și pentru dreptul nostru constituțional la un mediu sănătos. Principiile mele conservatoare se regăsesc în cele patru valori definitorii ale AUR, iar pasul meu de astăzi este unul firesc către singura zonă din politica românească ce are ca puncte cardinale familia, națiunea, credința și libertatea”, a anunțat Dan Rădulescu, citat într-un comunicat de presă remis din direcția AUR.

Ar mai fi de precizat faptul că Rădulescu va coordona departamentul de politici publice al filialei AUR Prahova.

242 afisari

6 COMENTARII

  1. Vorbeste ciobul de oala sparta cand USR-ul colcaie de nazisti.Tocmai unul ne pune sa avem masca in apa marii.Huo!

    • Suprafata mar

      Spatiul maritim e definit altfel decat „spatiu public”.Ar trebui reglementata interdictia juridica de purtate a mastii in spatiul maritim si in zonele costiere.Acestea au o reglementare speciala civila( inclusiv in dr.transporturilor) si administrativa.Chiar si penala daca fapta e produsa pe un vas.

    • Sunt nazistul stalinist Kostea Sugiuk Tiraspol , cand imi fac baia anuala in Nistru , imi pun masca , sa creada paza de coasta ca sunt scafandru profesionist …..

  2. Scuze,esti omul Nationalului pentru tine functioneaza cenzura,Cum te atinge cineva cum pun pumnul in gura.

  3. Tipic marxist.
    Sa acuzi bravi romani de crima premeditata.
    Asta a facut partidul pophular roman a luat 200 de fundatii organizatii oengeuri sau culte si partide si le-au arestat pe motiv ca sunt legionare desi uni erau in oastea domnului alti erau catolici altii erau in garzile domnului Maniu altii in alte garzi si i-au facut fascisti…Chiar nu aveau in comun iar fuhrerul ura din rarunchi legiunea pe motiv de nationalism si credinta. Atat de prosti erau ca ei credeau ca intelectualii romani gandesc la un foc urias aprins de un rug aprins cu care sa arda securitatea si partidul pophular si membrii lor…

  4. Care intelectuali? Plesu despre care spunea Noica ca a avut un mare noroc ca l-a intalnit..? Sau Liiceanu care nu il intelegea pe Tutea si daca Tutea a facut 16 ani de zarca iar ganditorul de la Paltinis, ce era un domiciliu fortat laSibiu nu ca era liber dupa alti 5 ani de parnaie timp ce cei 2 telectuali se plimbau in RFG. Daca voi imi explicati cum poti pleca ca filosof in Rfg pe vremea lui Ceasca Voda timp ce la Neptun nu zbura nici un pescarusi de frica de bombe eu ma fac conte.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger