AcasăPoliticaBarna l-a „felicitat” pe Ciolacu: „Aţi reuşit ceea ce nici Ion Iliescu...

Barna l-a „felicitat” pe Ciolacu: „Aţi reuşit ceea ce nici Ion Iliescu nu a fost capabil să facă, aţi scos PNL-ul din istorie şi…” – VIDEO

Barna l-a „felicitat” pe Ciolacu: „Aţi reuşit ceea ce nici Ion Iliescu nu a fost capabil să facă, aţi scos PNL-ul din istorie şi...” - VIDEOBarna l-a „felicitat” pe Ciolacu: „Aţi reuşit ceea ce nici Ion Iliescu nu a fost capabil să facă, aţi scos PNL-ul din istorie şi...” - VIDEO (sursa foto: Dan Barna/Facebook)

În cadrul ședinței decisive de joi, de la Parlament, în cadrul căreia au vut loc dezbateri înainte de a începe procedura de vot în privința cererii de acordare a încxrederii în cazul Guvernului Ciucă, vicepreședintele USR i s-a adresat social-democratului ajuns, recent, în a treia funcție în stat.

„Domnule Marcel Ciolacu, președinte al Camerei Deputaților și președinte al PSD, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din poziția de vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD. Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei.

Pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră”, a susținut Dan Barna, de la microfonul sălii.

Barna: „De ce nu l-aţi chemat direct și pe Liviu Dragnea?”

Vicepreședintele USR a continuat să-l „felicite” pe liderul PSD, aducând în discuție numele lui Ion Iliescu, fostul președinte al formațiunii.

„Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a fost capabil să facă, aţi scos PNL-ul din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD. Si pentru asta meritați aprecierea”, a mai afirmat Barna.

Totodată, în săgețile trimise de la microfonul sălii Parlamentului, fostul vicepremier din Guvernul Cîțu a făcut trimitere și la un alt lider al PSD-ului, respectiv la Liviu Dragnea.

”De ce nu l-aţi chemat direct și pe Liviu Dragnea, că e liber de contract, să-i predaţi Ministerul Justiţiei? Aceasta ar fi fost, într-adevăr, mesajul corect al acestei coaliții și n-ar mai fi fost nevoie de tot acest balet de argumente pe care-l vedem în aceste zile”, a întrebat Barna.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger