AcasăPoliticaBarna, după discuția cu Patriarhul Daniel pe tema campaniei de vaccinare: ”Vizita...

Barna, după discuția cu Patriarhul Daniel pe tema campaniei de vaccinare: ”Vizita de astăzi trebuie înţeleasă în această cheie”

Barna, după discuția cu Patriarhul Daniel pe tema campaniei de vaccinare: ”Vizita de astăzi trebuie înţeleasă în această cheie”

Liderul USR PLUS aflat în postura de vicepremier în cadrul Guvernului Cîțu a avut, luni, 2 august, discuții cu liderul Bisericii Ortodoxe Române, pe tema campaniei de vaccinare împotriva COVID-19.   

”Eu sunt un om optimist şi vizita de astăzi trebuie înţeleasă în această cheie în care îmi doresc ca toate vocile care contează în societate să aibă greutate şi să fie prezente în această campanie”, a anunțat Barna în fața presei, după ce a stat de vorbă cu Patriarhul Daniel.

Pe de altă parte, întrebat despre remarca premierului, de zilele trecute, din care a reieșit că s-a gândit cam târziu să poate această discuție cu Patriarhul, Barna a lăsat să se înțeleagă că nu ar trebui să se pună problema astfel. ”Într-o perioadă de pandemie, în care lucrurile vedem că sunt cu sus și jos, acum o lună şi jumătate speram că scăpăm de pandemie, vedem acum că valul patru devine o realitate nu există un prea târziu decât după ce scăpăm de pandemie”, a susținut vicepremierul Barna.

Cîțu: Este bine că şi domnul Barna are, în sfârşit, aceste discuţii

În urmă cu exact o săptămână, aflat la Constanța, șeful Guvernului reacționase după ce vicepremierul Barna făcuse referire la un dialog cu Biserica Ortodoxă și despre un parteneriat cu BOR-ul pe tema vaccinării.

”Foarte bine, niciodată nu este prea târziu, îl încurajez pe domnul Barna să aibă discuţie cu Patriarhul României. Am avut discuţii de fiecare dată, aţi văzut, eu m-am întâlnit cu toate cultele din România, de fiecare dată am avut discuţii pentru a susţine campania de vaccinare, este bine că şi domnul Barna are, în sfârşit, aceste discuţii”, a declarat Cîţu, conform digi24.ro.

Referiri la un parteneriat cu BOR-ul: Să se transmită un mesaj către toți preoții să-i încurajeze pe enoriași să se vaccineze

Anterior în cursul zilei de luni, 26 iulie, Barna făcuse referire la înţelepciunea Patriarhului Daniel și a ierarhilor din cadrul BOR. ”Cred că este momentul să discutăm foarte clar şi voi propune premierul ca în şedinţa de Guvern, la nivelul Guvernului să avem un dialog cu Biserica Ortodoxă şi un parteneriat cu Biserica Ortodoxă Română ca partener pentru vaccinare.

Dacă Biserica Ortodoxă din Grecia a făcut acest lucru şi iată Grecia a trecut de 50% rată de vaccinare, cred că este posibil şi sunt convins şi am încredere şi în înţelepciunea și a Părintelui Patriarh şi a celorlalţi ierarhi din cadrul BOR că acest mesaj e timpul să fie dat tocmai pentru ca românii să afle pe o cale alternativă, la fel de credibilă, cât de important este să ne vaccinăm pentru a nu trebui să intrăm din nou într-o perioadă de care am crezut că am scăpat. Este una dintre măsuri”, a susținut în primă fază Barna.

”Un astfel de parteneriat cu Biserica, în urma căruia de la nivelul vârfului Bisericii să se transmită un mesaj către toți preoții să-i încurajeze pe enoriași să se vaccineze, cred că ar putea să aibă un impact care să mai ridice rata națională de vaccinare”, a mai afirmat vicepremierul Barna.

335 afisari

9 COMENTARII

  1. Nu poate veni valul 4 in Romania decat daca se vaccineaza lumea, pentru ca valul 4 este, de fapt, efectul secundar al vaccinurilor. Daca nu ne vom vaccina, nu vom avea valul 4.

  2. Stiti cand mergeti cu masina pe drum de tara si va intalniti cu cireada si cate-un bou nu vrea sa se dea la o parte? Prea multa atentie ii acordati boului astuia.

  3. A aflat cineva ce profesie are individul asta? Se pare ca nu stie nimeni.
    Aducere aminte pentru cei care nu stiu sau se fac ca nu stiu. Individul asta cu ochii bovini reprezintă un partid care nu a fost in stare sa obtina nici măcar 4% din electoratul românesc

    • A STUDIAT LA OFICINA DE SPIONAJ,ELSA,PE CARE A SI CONDUS-O INTR-UN FINAL.ASTA STIU SA FACA OAMENII LUI SOROS,VANZARI DE TARA SI NEAM !!!

  4. Oricare ti-ar fi cheia Neo-Barna, poți fi convins că BOR nu va face în veci o astfel greșeală. În primul rând că tu Barna-no name nu ai a decide pentru acest popor si aceasta țară. Până la înființarea uniunii no name USR, nu a auzit nimeni nici de tine si nici de ceilalți necunoscuți din grupul tău. Voi sunteți slugi ale ue si ale Soroşiştilor, nimic mai mult. Voi sunteți o minoritate si veți ajunge sub 10% asa cum meritati. Nu stiu cum i-ați păcălit pe unii să vă voteze, poate doar au sperat la ceva mai mult. Voi toți sunteți asociați cu austeritatea, ca si PNL-PDL. Si cu toate că ești înalt ca o prăjită, ești mult mai mic în realitate. Ca om, ești mic de tot. Cîțu este mic oricum. Este josnic pentru PNL că s-a aliat cu personaje fără DUMNEZEU, cu adevărați susținători contra naturii (lgbtq-wertzuiopă) si altele de gen, cu smintiți minoritari care gândesc ca pot călca în picioare destinele oamenilor printr-o vaccinare despre care stiu foarte mulți medici avizați că are efecte adverse foarte grave. Voi uniunea Barna-Julien-minoritate sub zero din punct de vedere uman, politic, istoric, profesional, orientare sexuală si religioasă. Îmi pun întrebarea dacă voi stiti ce sex aveți cu adevărat voi ăstia minoritari din USR PLUS. DIN PUNCTUL DE VEDERE AL POPORULUI ROMAN CRESTIN ORTODOX, VĂ SFĂTUIM SĂ LĂSAȚI BISERICA PENTRU POPOR, IAR VOI MERGEȚI LA sataniştii vostri din ue!

  5. Bor sunt f intelepti, Barna e mai prost. Crede ca daca amesteca biserica o denigreaza sa o ia de la 90% incredere cat are acum mai mult ca armata si s-o aduca colo la 1% sa isi promoveze el poponarii .
    De 3000 de ani toti se feresc de darurile grecesti sub forma de cal 🐴.

  6. & Probabil, ca „rătăcit al vaccinării” ,a fost să îl întrebe pe Patriarh cum să procedeze, ?

  7. Bai HaBarna, bai neo-nazistul drakului, sa vezi ce suprize o sa iti faca chiar romanasii tai dragi in toamna, cel tarziu iarna, o sa iti stea kukul in lateral, ordinarule !! Bai kurkubeistule tampit, vei face cunostiinta cu acel stalp mult mai repede decat crezi chiar tu si nazistii tai de userei, mai ales handikapatul ala de Bulai, ala e mascota voastra de poponari nazisti !! Vine rahatul peste voi, bai HaBarna, sigur ai unde sa te ascunzi, oare chelul ala ipocrit de Bezos ti-a lasat un loc liber in bunkarul lui din Noua zeelanda ? 🙂 Vezi sa nu iti inchida vakarul ala american usa de la bunkar in nas, ca stii bine ce drogati sunt aia, niciodata nu stii in ce dispozitie ii prinzi !! Covid Macht Frei, bai nazist din Cultul Covidian :)d

  8. Preafericitul trebuia sa-i dea cu crucea in cap, sa i-l sparga. Si asa e gol………….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger