AcasăPoliticaBarna, dezamăgit după întâlnirea cu Iohannis: ”Nu s-au analizat scenarii” - VIDEO

Barna, dezamăgit după întâlnirea cu Iohannis: ”Nu s-au analizat scenarii” – VIDEO

Barna, dezamăgit după întâlnirea cu Iohannis: ”Nu s-au analizat scenarii” - VIDEO

După ce a mers să discute cu președintele Iohannis, întrevedere ce a avut loc pe fondul crizei guvernamentale și a recent anunțatelor demisii ale miniștrilor USR PLUS din Guvernul Cîțu, Dan Barna a ieșit în fața presei pentru a anunța concluziile dialogului de la Cotroceni. Politicianul s-a declarat ”dezamăgit” de ceea ce a caracterizat drept o ”întâlnire formală”.

Unul dintre cei doi președinți ai USR PLUS – Dan Barna – s-a aflat, așadar, marți după-amiază, față în față cu președintele Iohannis. Dacian Cioloș, celălalt lider al formațiunii politice, nu a fost prezent la aceste discuții, fiind plecat în Franța.

Barna: S-a dovedit a fi o întâlnire formală

Din păcate, și sunt dezamăgit din cauza asta, s-a dovedit a fi o întâlnire formală, beningă, în care am trecut în revistă istoricul acestei crize generate miercurea trecută şi am exprimat foarte clar poziţia USR PLUS conform căreia ieşirea din criză se poate realiza foarte rapid, printr-un nou premier propus de președinte, propus de partenerul PNL din Coaliție și continuarea Coaliției.

Cam aici s-a terminat partea de conţinut a dialogului pe care l-am avut cu președintele. Nu s-a prezentat vreo soluţie, nu s-au analizat scenarii”, a anunțat Barna, la câteva zeci de minute după ce a plecat de la Cotroceni.

Pe de altă parte, politicianul a susținut ”că este foarte mult loc pentru negociere”, și, totodată, a readus în discuție dezideratul USR PLUS de a-l vedea plecat pe Cîțu de la Palatul Victoria. ”Coaliția poate să continue cu un nou premier – un pas în spate, demisia lui Florin Cîțu poate să repare situația de criză în care a aruncat România (…) printr-un gest de onoare poate să-ți prezinte demisia”.

204 afisari

4 COMENTARII

  1. Acest kw Johannis pe care l-am votat de doua ori este o mare cacealma. Ma tot întreb, cum dracu de n-a plecat în Germania cu ai lui când toți abia apucau sa plece ?… simplu,omul asta este o putoare ordinara,e un leneș. Este un lefegiu la stat, n-are nici o treaba cu economia de piață. .Nici o treaba cu liberalismul. Doamne,ce-l regret pe Băsescu!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger