AcasăPoliticaBarna, atac dur la Cîțu. ”Arată nu doar cinism ci și o...

Barna, atac dur la Cîțu. ”Arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”

Barna, atac dur la Cîțu. ”Arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”

Dan Barna a ieșit cu un mesaj dur la adresa liberalului Florin Cîțu.

Nemulțumirea pleacă de la alocarea banilor din fondul de rezervă al Guvernului către primării, de la care, acuză fostul co-președinte al USR PLUS și ex-vicepremier în Executivul Cîțu, au fost ”sărite” instituții conduse de edili ai partidului din care face parte Barna.

De altfel, acesta folosește cuvinte dure, într-o reacție făcută publică joi, pe o rețea de socializare. ”Nemernicia prin care Câțu a golit fondul de rezervă al Guvernului și l- a distribuit tuturor primăriilor, mai puțin primăriilor conduse de primari USR, confirmă, o dată în plus, că acest om nu avea ce să caute în această pozitie, că pălăria îi era mult prea mare”, transmite Barna, pe Facebook.

Acuză cinism

Și asta după ce făcuse referire la ”pălăria” de premier, în cazul lui Cîțu, și în ziua dezbaterii moțiunii de cenzură a PSD-ului (VEZI AICI), demers despre care s-a aflat ulterior că a trecut de Parlament, cu 281 de voturi ”pentru” (VEZI AICI).

Să te răzbuni pe niște sute de mii de cetățenii ai României pentru că nu mai ai susținere în Parlament arată nu doar cinism ci și o nedisimulată ticăloșie”, consideră Barna, din câte reiese din postarea de joi.

Ciolacu amenință cu plângere penală: Atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă

O reacție tranșantă pe acest subiect al alocării banilor către primării din Fondul de Rezervă al Guvernului a avut, anterior în cursul zilei, și Marcel Ciolacu, președintele PSD. Care a transmis, pe aceeași rețea de socializare, următorul mesaj:

”Iohannis și Cîțu au decis că, dacă nu trăiți într-o comunitate condusă de un liberal, veți suferi de frig, sărăcie și foame! Au alocat 80% din banii pentru administrația locală către localități cu primari PNL și UDMR.

Cîțu și-a plătit funcția la Congres, dar restul românilor, peste 70%, au fost pedepsiți! Iohannis și Cîțu tocmai i-au condamnat la frig, cu spitale și școli închise!

Așa crede Iohannis că ne pune pe toți cu botul pe labe! Fostul primar al Sibiului a pierdut total contactul cu realitatea, crezând că așa îl va putea ține pe Cîțu, un premier deja mort, în funcție!

Le spun clar: în ciuda tuturor amenințărilor și a deciziilor profund nedrepte ale guvernării lor eșuate, nu vom ceda! Vor primi în schimb ceea ce merită:
1. plângere penală pentru abuz în serviciu față de toți demnitarii implicați în decizia luată de Guvern;
2. atacăm și desființăm hotărârea de Guvern prin care au alocat discreționar banii către primării din Fondul de Rezervă;

3. Cîțu va pleca! De tot!”

De la Palatul Victoria s-a transmis că în cadrul ședinței de miercuri, 6 octombrie, a fost aprobată o hotărâre ”privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2021, pentru unele unități administrativ-teritoriale”.

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger