AcasăPoliticaNelu Tătaru îi avertizează pe români: „Ne-am relaxat un pic cam devreme....

Nelu Tătaru îi avertizează pe români: „Ne-am relaxat un pic cam devreme. Se poate muri şi la 30 de ani de Covid!”

În condițiile în care nu sunt deloc puțini românii care sperau să audă că autoritățile vor anunța noi măsuri de relaxare de la 1 iulie, decizii despre care s-a aflat deja că vor fi, însă, amânate, ministrul Sănătății e de părere că „ne-am relaxat un pic cam devreme”.

Seara trecută, în condițiile în care la raportarea de marți Grupul de Comunicare Strategică a anunțat 388 de cazuri noi și 205 pacienți la Terapie Intensivă, Nelu Tătaru a pus din nou accent pe importanța respectării regulilor menite să limiteze răspândirea noului coronavirus.

„Suntem de două săptămâni într-o creştere a numărului de cazuri, dar putem gestiona aceste cazuri. Ar trebui totuşi ca cei care şi-au asumat aceste măsuri de relaxare, dincolo de Guvern sau Ministerul Sănătăţii, să le şi respecte. Recomand în continuare prudenţă, precauţie, reguli de igienă, distanţare fizică, purtarea măştii în spaţii închise sau în mijloacele de transport în comun. (…) Avem oraşe şi spitale care au terapiile intensivă pline şi trebuie să transferăm (bolnavii-n.n) în altă parte. Mă repet, cred că ne-am relaxat un pic cam devreme”, a fost auzit spunând Tătaru, la TVR.

Nelu Tătaru, recomandări pentru cei care nu cred în Covid-19

În contextul comentariilor pe tema coronavirusului apărute pe rețelele de socializare, dar nu numai – în rândul celor care susțin că ar fi vorba de o simplă răceală sau chiar că acest virus nu există – oficialul guvernamental le-a transmis în mod special un mesaj menit a fi cât se poate de convingător.

„I-aş ruga să treacă prin spitale (…) sau să treacă pe la Unitățile de Primiri Urgențe şi atunci vor vedea, într-adevăr, că acest virus există, că există boala, că există și forme grave sau severe şi se poate muri şi la 30-35 de ani. Și atunci nu știu dacă își vor mai permite cei care încurajează această stare de incertitudine să păstreze același mesaj”, a concluzionat Nelu Tătaru.

155 afisari

4 COMENTARII

  1. Ba smenarule, EU CRED CA EXISTA VIRUSUL SI PRODUCE PAGBE, DAR NU CRED IN TINE FIINDCA ESTI PROST, RUDIMENTAR SI SCLAVETELE LUI IOHANISS, IAR PE DEASUPRA AI SI EVIDENTE PORNIRI DICTATORIALE !!!
    ASA CA INCETEAZA CU ASTA CA ”NU EXISTA VIRUSUL” , PE CARE AI PRELUAT-O DE LA LUCOVID SI IOHANISS, FIINDCA voi NU MERITati NICI MACAR INJURATURILE ROMANILOR PE CARE-I CHINUIti !!!

  2. a murit si de eterocolita si de coaste rupte si netratate tot la 30 de ani asa ca nu e o scuza sa blochezi tot ca unii mai mor .

  3. ETEROCOLITA mi-am tras-o din eter , ENTEROCOLITA mi se trage de la stevie , am crampe intestinale , voma si scaune moi , suiera locomotiva la torpedou , trebuie sa trec pe dude cu garnitura de orez .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger