AcasăPoliticaAvertismentul lui Boc, de față cu Orban și Cîțu: ”Trebuie să punem...

Avertismentul lui Boc, de față cu Orban și Cîțu: ”Trebuie să punem capăt războaielor interne sau…” -VIDEO

Pe măsură ce continuă campania pentru șefia PNL-ului, așteptată să se tranșeze la congresul din toamnă, ziua de sâmbătă i-a găsit pe cei doi competitori în cursa pentru prima funcție în Partidul Național Liberal – premierul Florin Cîțu și Ludovic Orban, actualul număr 1 în cadrul principalei formațiuni din cadrul coaliției de guvernare – pe aceeași scenă, alături de susținătorii lor.

Atât Cîțu, cât și Orban au fost prezenți la conferința județeană de alegeri PNL Bihor, asemeni fostului premier Emil Boc, actualmente primarul Clujului, dar și a altor nume cunoscute din cadrul PNL-ului: Rareș Bogdan, Lucian Bode sau Violeta Alexandru – cea care și-a anunțat, recent, înscrierea în cursa pentru un nou mandat în fruntea PNL București – VEZI AICI.

Vorbindu-le colegilor liberali, Emil Boc a adus în discuție ideea de echipă la nivelul PNL-ului. ”Mă bucur de faptul că actualul guvern, condus de premierul Cîţu, duce la nivelul următor proiectele politice ale lui Ludovic Orban, în calitate de premier și de susținător, din Camera Deputaților, a proiectelor PNL.

Suntem o echipă – premierul Orban a dus la momentul acela până unde a fost posibil, acum premierul Cîţu a reuşit să treacă deja România, atât în plan economic, cât şi în plan politic, în Uniunea Europeană, la nivelul următor”, a declarat edilul clujean.

N-ar vrea ca liberalii să le dea apă la moară adversarilor partidului

Totodată, pe fondul recentelor tensiuni din rândul PNL-ului, dar mai ales cu gândul la anul electoral 2024, Emil Boc și-a avertizat colegii, spunându-le că e cazul să se pună capăt ”războaielor interne”. Nu de alta, dar, din câte a lăsat să se înțeleagă cât se poate de clar primarul clujean, adversarii politici ar avea doar de profitat de pe urma acestei situații.

Ar fi păcat mare ca fructele la toată această muncă a noastră să le culeagă altcineva în 2024 şi asta ar însemna pentru noi o trimitere în opoziţie pentru foarte mulţi ani, dacă pierdem anul 2024. De aceea, spun cu îngrijorare că m-am uitat atent la ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni în PNL şi nu este bine. Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie. Trebuie să punem capăt războaielor interne sau aceste războaie interne vor pune capăt performanţei PNL în 2024.

Avem obligaţia, fiecare dintre noi în această competiţie, să arătăm ce e mai bun în PNL, nu să inventăm lucruri care după aceea să fie utilizate de adversarii noştri. Sunt atâtea lucruri bune care se fac în actul de guvernare, sunt atâtea lucruri bune care s-au făcut în anii anteriori de guvernare, sunt atâtea proiecte politice importante pe care le avem în faţă.

La acestea trebuie să ne raportăm şi nu la calomnierea colegilor de partid, sau, mai mult decât atât, la punerea lor într-o lumină care, repet, va fi folosită de opoziţie spunând: ‘Vedeţi, voi spuneţi despre voi aşa!‘”, a mai punctat Emil Boc.

269 afisari

4 COMENTARII

  1. a trecut o stimabile la nivelul de saracie luci plina de datorii si sluga la ppe ul lui iohann !!!!!!!!!!basist convins faci teoria liberalismului !!!!!

  2. & În plan secund, Rareș Bogdan probabil, are o atitudine interesantă, stimulată probabil și de expunerile de idei ale lui Emil Boc, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger