AcasăPoliticaAustria ne-a dat cu piciorul! A spus NU aderării României la spaţiul...

Austria ne-a dat cu piciorul! A spus NU aderării României la spaţiul Schengen

Austria ne-a dat cu piciorul! A spus NU aderării României la spaţiul Schengen

Austria a făcut oficial ceea ce ştia toată lumea: se opune aderării României la spaţiul Schengen. A spus asta chiar cancelarul Karl Nehammer, la summit-ul UE-Balcanii de Vest, de la Tirana.

Austriecii dau vina pe România şi Bulgaria pentru pronblema cu migranţii cu care se confruntă ei.

Îşi fac probleme de securitate

Ministrul de Interne a precizat clar. Nu există o aprobare din partea Austriei pentru extinderea cu Bulgaria și România. Este nevoie de mai mult timp. Avem 75.000 de imigranți ilegali neînregistrați în Austria.

Asta înseamnă că au sărit granița externă a Uniunii Europene și au ajuns într-o țară internă, așa cum e Austria. Trebuie întâi să răspundem la aceste întrebări de securitate”, a spus Nehammer.

Cum a reacţionat Bode, ministrul MAI

Lucian Bode a reacționat la declarația cancelarului austriac, de respingere a aderării României la Schengen. El afirmă că problemele de migrație cu care se confruntă Austria nu pot fi imputate României, iar țara noastră nu poate fi sancționată nemeritat și nejustificat.

Nu prin România trece fluxul migratoriu și nu România este generatoarea acestui flux. Fără doar și poate, România îndeplinește toate condițiile tehnice pentru aderarea la spațiul Schengen.

Rapoartele rezultate în urma celor două misiuni de evaluare ale României au fost pozitive și au fost dezbătute în grupuri de lucru inclusiv cu participarea reprezentanților Austriei”, subliniază Lucian Bode într-o postare pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
1.146 afisari

43 COMENTARII

  1. Mentalitate de stapani in relatia stapan- sluga
    Se stie cine e stapanul si cine e sluga
    Ei nu uita ca ne-au calarit vreo doua secole pana in 1918
    Care va fi reactia noastra sau mai corect spus a celor ce ne conduc , dupa aceasta umilinta ?
    That is the question

  2. Calea balcanică a refugiaților ilegali trece prin Grecia, Italia, Ungaria și Croația! Austriecii – care nici măcar nu sunt principala destinație – se fac că nu văd bârna din proprii ochi. Dacă votul de joi va fi însoțit de un veto austriac, ne rămâne ca ultimă soluție Curtea Europeană de Justiție. Care ne va da rapid dreptate, cum a făcut-o cu alocațiile copiilor români, reduse discriminatoriu de acceasi golani de austrieci.

  3. Dragi romani faceti-va noi credite la Raiffeisen si BCR-Erste Bank, alimentati doar la OMV Petrom si luati produse care au neaparat legatura cu Holzindustrie Schweighofer.
    Poate asa va veti invata minte cine va este stapanul care va fura de sute de ani si mamaliga proasta tace.

  4. românu’ joianis o să fie primul care o să-i sancţioneze pe urmaşii lui hitler, cu o rafală bine ţintită de pupături în cur…gaspadin putin surâde angelic…

  5. Controale la sange pt firmele Austiece sa vedem daca sunt corecti ! La Sebes se stie ! (Lemnul romanesc)

  6. Aloooo,Iohanuuus,cum ba ne jefuiesc austriecii padurile de ani de zile,zilnic trenurile cu busteni iau calea Austriei,s-au facut stapani pe petrolul si gazele Romaniei ,si tot nu e destul ? Intreba-i ba ce mai vor ? Dece nu sunt multumiti pretiniiiii tai ? Sau sunteti bara,va fceti ca lucrati,dar la concret nema prepurinta ? Ramane cum ati stabilit. Da-i dreacu de romani prosti.Asa e,sau nu e asa ?

  7. Nu v-ati prins ?? Ăștia o fac cu schimbul pana belești tot din Romanica exploatând prostia și lipsa de simt politic a guvernanților hrapareti.

  8. Comisarul .ro , astazi , ora 18:40 : ” Sebastian Lazaroiu : Austria este enclava ruseasca in inima Europei ” .

  9. Ba,vedeti ca bucov cu hitler v a umplut paharul juma voi l ati umplut si sa vedem daca puteti neam de cutre!!

  10. Generalul Adolf Nikolaus von Buccow , numit comandant militar si guvernator al Transilvaniei in primavara anului 1761 , functie pe care a indeplinit-o timp de 3 ani , pana la moartea sa .

  11. Comisarul .ro , astazi , ora 20:44 : ” Semnele care arata ca Austria danseaza cum ………………………….. ” – Sursa : Newsweek .

  12. Desigur 🙂
    Ciolanis si asociatii lui, membrii clasei politice sunt de acord cu partea Austriaca atat timp cat si-au luat cascavalul de la Habsburgi si au cedat/permis accesul la unele resurse nationale. In realitate acesti oameni doar simuleaza interesul pentru aderarea tarii noastre la Smenghen dar nu-i intereseaza realmente daca Romania va intra in Smenghen sau nu atat timp cat cascavalul Habsburg este pe masa lor.
    Se pare ca pe Croati au reusit sa-i „traduca”, sunt interese de ordin economic, mai ales in situatia actuala. Partea Romana nu a cedat/permis inca accesul la toate resursele.

    • Am mai primit o galeata cu k.kat plina ochi , Raionu mi-a ordonat sa o halesk in noaptea asta , bag de zor la mat cu doua polonice si ma framant cand intra Transnistria in SMENGHEN .

      • Daca poti sa faci acest lucru doar utilizand o poza atunci ai gasit tot ce trebuia sa gasesti in aceasta viata 🙂
        Go down the rabbit hole !

  13. o Europa de mulgatori , in special austruiecii , nemtii si olandezii.
    Nu ca ceilaltio ne-ar agrea.
    E timpul sa le dam placuta suedeza…
    Fu tu ti pe unde ii prinzi!

  14. trebuie executat PETROM-ul :
    1- cat % din terenuri s-au vandut fara parandarat?
    Cat din banii spalati au ajuns in paradisuri fiscale?
    De ce nu sunt intrebati oficial , de justitie DIRECTIORII romani, peste timp? Dar si ontractorii : vezi Cristoff, vezi Doljchim, vezi Arpechim, vezi Brazi…
    Ce se stie de vanzarea fierului vechi? C. Padureanu stie mai multe?
    Irinel Tilea, Caprau, Pazara, etc…. dar si liderii de sindicat , vezi Bercea,….
    Ar afla foarte multe

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger