AcasăPoliticaAUR și Neamul Românesc au dat-o-n țigăneală

AUR și Neamul Românesc au dat-o-n țigăneală

Cel puțin o lună de zile avem a râde în hohote. AUR și Neamul Românesc și-au pus poalele în cap de li se vede doctrina. Giacardea cardea ce mișto!

Sorin Lavric, staroste secund AUR, a ridicat mâna la Diana Șoșoacă să o pocnească. Bănuiesc că asta urma, că doar nu voia să o mângâie. De aici lucrurile au evoluat firesc, pe drumul mahalalei. Fiecare știa ceva despre celălalt. Fiecare a zis ceva celuilalt. Și cum să nu zică, dacă era atât de mare tentația, iar ocazia numai potrivită? George Simion a încercat o împăcare cu gunoiul sub preș. N-a mers, i-a ieșit o prostie pe care Șoșoacă a prins-o din zbor și i-a dat cu ea peste ochi. Așa s-a ajuns la aruncatul oalei de noapte peste gard, în curtea vecinului. Care vecin nu era altul decât Neamul Românesc, alt partid patriotic. De fapt, partidul din care Diana Șoșoacă din care face parte. La fel de naționalist și de „să moară mama dacă nu iubim la toți românii care e cu noi”.

S-a terminat aici? Nu, pentru că Neamul Românesc are și el un cuvânt de spus în politică. „George Simion e homosexual”, a tunat Ninel Peia, bulibașa de la șatra de partid patriotic care o arde cu naționalismul. „E cuplat cu un tânăr și întreține relații sexuale într-o garsonieră din Tunari”, a decretat Peia. Cu cine, că nu se înțelege? Cu „Tunari”? Sunt mai mulți? Chiar de-ar fi așa, unde să se iubească și ei? La Biblioteca Universitară? Păi niciunul nu dă pe acolo. Și asta nu e tot, pentru că AUR are în spate și un oligarh. Haoleu! Asta-i grav, e chiar nasol. Se sfarogește patriotismul lor de oameni modești care s-au jurat că vor lupta până la capăt ca să vindece România. A spus-o Diana Șoșoacă, Simion s-a jurat pe mormântul lui Avram Iancu, pe gorunul lui Horea, pe Bumbești-Livezeni, pe virșli, cârnații dacici de la Brad și pe ce a mai vrut el. A, uitam, și pe muștarul de la virșli s-a jurat. Și mai zice Peia că Marius Lulea, fondatorul AUR, ar fi ofițer SIE. Și ce să fie, bre, brancardier la vreun club, unde să care bețivii care vin în cap pe trotuar? Care partid rezistă dacă nu are oarece epoleți, domnu’ Peia? La Neamul Românesc te-ai uitat?

author avatar
Valentin Boeru
1.144 afisari

13 COMENTARII

  1. Partidul „Ca la șatră” s-a dat în stambă!
    Poate pricep și naivii care l-au creditat.
    Magistral pamfletul!

    • M-am ales cu carnaciorul virsli zburlit din tot pamfletul magistral , aici e esenta ….

  2. In hogeacul din Tunari / M-am amorezat LULEA / De-un Adonis fara bani / Ce profund ma penetra . Mai iese si niste mustar galbior pe langa carnaciorul virsli , eschivam elegant micile neplaceri si o dam relaxati in 69 .

  3. Ce spunea George Simion in seara zilei de 13 decembrie 2020 la Antena 3 : ” AUR are o parere FOARTE BUNA DESPRE COMUNITATEA LGTB si suntem convinsi ca fiecare minoritate sexuala , etnica si-asa mai departe , trebuie sa aiba drepturi , TREBUIE SA LI SE DEA DREPTURI . TRAIM INTR-O LUME IN CARE TREBUIE SA RESPECTAM DREPTURILE ”. Ciuvica si Razvan Dumitrescu au ramas interzisi , inghiteau in sec excitati …

    • Vorbesti serios, chiar a spus Simion asta? Nu prea as crde pentru ca tot el face des referiri la valorile crestine. Ar fi o antiteza majora. Cu sinceritate, chiar l-ai auzit?

      • Cauta pe youtube , nu e nici o gargara , e purul adevar , vorbesc serios : 14 decembrie 2020, youtube , Razvan Dumitrescu , Mugur Ciuvica si George Simion . Vezi reactiile lui Ciuvica si Razvan Dumitrescu , au ramas siderati .

        • PARTIDUL AUR SI DREPTURILE COMUNITATII LGBT – YOU TUBE , 1 minut si 31 de secunde , 14 decembrie 2020 , 7 comentarii .

          • Ba , dihorule , tot lipsit de maniere ? Baga si tu un ” spasivo ” ca-ti dau mura-n gura , ai putea sa ma blagoslovesti cu un perdaf la inghinale si-un menuet de ” nu ma uita ” din Prokofiev la flautul fermecat . Nema kultura , sa nu mai apelezi la mine dupa profiterol , propolis si laptisor de matca , a-ntarcat balaia , rapanosule incult si lipsit de maniere …!

  4. AUR a fost o inventie nascocita in laborator pentru a umple un spatiu gol lasat de nehotaratii care-l plang pe Vadim , au primit vant din pupa sa iasa la rampa exact ca megiesul care si-a dus calul la iarmaroc sa-l vanda si a inceput sa-l discrediteze ca musca , nu trage si da cu piciorul in freza daca nu esti atent . Cand l-au intrebat cei interesati de ce l-a mai adus in targ , raspunsul a fost dezarmant de sincer : ” Sa-l fac de ras ! ”

  5. Vedeți, și voi, de la ” National ”, un ziar (sper că nu oficină, bine?) dați titluri echivoce. În loc să împăcați, mai rău dislocați. Întrebarea ie (sic): sunteți presă națională sau doar de umplutură și de conjunctură? În fine, ne vom dumiri pe parcurs. … Frumos ar fi să nu fiți nici una, nici alta. ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger