AcasăPoliticaAUR se adresează instanței. Simion: ”Măsurile absurde trebuie ridicate”

AUR se adresează instanței. Simion: ”Măsurile absurde trebuie ridicate”

AUR se adresează instanței. Simion: ”Măsurile absurde trebuie ridicate”

Oficialii Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) au în gând să se adreseze instanței.

Și anume să conteste la Curtea de Apel restricțiile impuse de Guvern pe parcursul stării de alertă, din câte au transmis, marți, oficialii AUR într-un comunicat remis redacției.

Măsurile contestate la instanță de formațiunea condusă de către parlamentarii George Simion și Claudiu Târziu includ ”carantina națională, închiderea școlilor și susținerea orelor online, lockdown-ul pentru elevi, mascat sub forma vacanței prelungite, purtarea măștilor în sălile de curs, acolo unde orele se desfășoară fizic, dar și în spațiile deschise, limitarea drastică a programului de funcționare al magazinelor și al altor operatori economici”.

În acest context, senatorul Claudiu Târziu arată cu degetul în direcția guvernanților, acuzând o stare de frică inoculată în rândul românilor pe durata crizei sanitare. „Unica performanță a acestei guvernări în vreme de criză sanitară este că a indus frica în rândul românilor: frica de spitale, frica să iasă pe stradă, frica de a mai vorbi cu prietenii, cu familia, frica de a nu mai avea ce pune pe masă a doua zi, frica privind viitorul copiilor. Nu mai putem continua această politică a restricțiilor abuzive care își dovedesc zi de zi ineficiența”, susține Târziu, citat în comunicatul transmis din direcția AUR.

George Simion: Această șaradă trebuie să înceteze!

La rândul său, celălalt lider al AUR, George Simion, aduce în discuție atât situația copiilor care învață în sistem online, prin intermediul internetului, cât și al micilor antreprenori, puternic afectați de măsurile restrictive.

Românii ard de vii sau se sufocă prin spitale, copiii se însingurează și se deprimă în fața ecranelor, fiind lipsiți de contactul direct cu colegii și profesorii, micii antreprenori români sunt nevoiți să pună lacătul pe ușă, vreme în care ei vând măști neconforme și ultimele companii strategice pe care le mai deține statul, își schimbă pozele de profil pe rețelele de socializare și se țin cu dinții de funcții. Această șaradă trebuie să înceteze! Măsurile absurde trebuie ridicate și viața românilor trebuie să revină la normalitate”, susține George Simion.

De altfel, copreședintele AUR făcuse referire la starea de alertă și zilele trecute, într-o conferință de presă în care anunța o inițiativă legislativă a unui parlamentar al Alianței. ”Suntem într-o permanentă stare de alertă”, sublinia la acel moment Simion. DETALII AICI.

181 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger