AcasăPoliticaAUR scoate România în stradă! George Simion vrea negocieri în Piața Universității...

AUR scoate România în stradă! George Simion vrea negocieri în Piața Universității cu premierul Cîțu

george simionAUR scoate România în stradă! George Simion vrea negocieri în Piața Universității cu premierul Cîțu

Alianța pentru Unirea Românilor anunță un nou protest, în Piața Universității. Sunt chemați românii din toată țara, pentru a da jos sistemul. Demonstrația va avea loc sâmbătă, 2 octombrie.

Protestul AUR nu are o temă specifică, ci se axează pe toate nemulțumirile pe care oamenii le-ar putea avea: „Un mesaj pentru toți românii care s-au săturat de restricții, s-au săturat de facturile de la gaze, de la curent, de la energie: haideți să ne unim!”

„Toți românii trebuie să iasă în stradă pe 2 octombrie: părinții care nu sunt mulțumiți de ce li se întâmplă copiilor, studenții care nu sunt primiți în cămine, cei care au primit facturi de două sau trei ori mai mari, românii care nu au unde să-și vândă marfa sau cei care sunt dați afară de la locul de muncă pentru că nu s-au vaccinat, toți cei care s-au săturat de Florin Cîțu și de acest Guvern de incompetenți, ieșiți în stradă cu toții (…) Veniți la București, să terminăm cu sistemul”, este îndemnul lui George Simion de pe Facebook.

Florin Cîțu, invitat la protestul AUR

Liderul AUR îl invită la demonstrațiile din Piața Universității și pe premierul Florin Cîțu. În cadrul întâlnirii, reprezentanții AUR doresc să discute despre o eventuală susținere în Parlament a Guvernului Cîțu.

„AUR discută cu orice partid care respectă Constituția. PNL are restanțe la acest capitol. Democrația și drepturile constituționale nu se negociază. Totuși, Florin Cîțu este așteptat în Piața Universității, sâmbătă, la ora 17:00, pentru a trata direct cu românii. În aceste condiții, putem negocia și noi cu el”, a declarat George Simion.

Florin Cîțu, proaspăt ales președinte al PNL, a lăsat în premieră ușa deschisă pentru negocieri cu PSD și AUR și anunță negocieri cu toate partidele din Parlament pentru menținerea guvernului său.

author avatar
Andreea Vlad
545 afisari

2 COMENTARII

  1. Aloooo, domnu’, ai schimbat cam repede macazu cand ai vazut c-a mai ramas ceva de ros. Nenea asta pe care tu-l chemi la negocieri, nu te scotea mai ieri din extremisti, sovini, nationalisti, etc. Cam repede ai facut dop in urechi. Nu-i nimic si noi le vom avea inchise la alegeri.

  2. Un clown jalnic, cu apeluri hilare. Întregul demers este o farsa lamentabilă. (Pot fi și clowni nostimi, dacă sunt școliți măcar în ciclul elementar)

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger