AcasăPoliticaAUR s-a dat din nou în spectacol în Parlament! Cum forţează votarea...

AUR s-a dat din nou în spectacol în Parlament! Cum forţează votarea moţiunii (FOTO)

AUR votAUR s-a dat din nou în spectacol în Parlament! Cum forţează votarea moţiunii

Şedinţa de marți, 14 septembrie, a plenului Camerei Deputaţilor, care a început la ora 16.00, a fost suspendată câteva minute, din cauza unui protest al deputaţilor AUR.

Deputaţii AUR s-au aşezat în faţa scaunelor din sala de plen şi au afişat hârtii cu mesajul „Supuneţi la vot moţiunea”. Imaginile au fost postate de George Simon, copreședinte al formațiunii, pe pagina sa de Facebook.

<br >Preşedintele de şedinţă liberalul Florin Roman a anunţat iniţial că a luat act de protest şi i a invitat pe aceştia să se aşeze

Şedinţă suspendată până membrii AUR s-au calmat

Preşedintele de şedinţă, liberalul Florin Roman, a anunţat iniţial că a luat act de protest şi i-a invitat pe aceştia să se aşeze. Ulterior, el a anunţat că suspendă şedinţa de plen, până când deputaţii AUR vor reveni pe scaune.

Şedinţa a fost reluată, după ce Florin Roman a discutat de liderul deputaţilor AUR, George Simion. Venit la microfon, George Simion a solicitat ca moţiunea de cenzură să fie supusă la vot.

Scandal şi la şedinţa din 9 septembrie

Și ședința plenului reunit al Parlamentului de joi, 9 septembrie, pentru citirea moțiunii de cenzură a debutat cu un scandal, după ce același deputat Florin Roman a fost îndepărtat de la microfon cu forța de către parlamentarii AUR și a părăsit ședința de plen.

Reamintim, CCR va dezbate, după 15 septembrie, sesizarea premierului Florin Cîțu privind moţiunea USR PLUS.

author avatar
Andrei Ștefan
427 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger