AcasăPoliticaAUR, mesaj nemilos pentru „echipa câștigătoare”: „Urmează disoluția PNL. Mult succes și...

AUR, mesaj nemilos pentru „echipa câștigătoare”: „Urmează disoluția PNL. Mult succes și pe mai departe!”

AUR, mesaj nemilos pentru „echipa câștigătoare”: „Urmează disoluția PNL. Mult succes și pe mai departe!”

Din direcția formațiunii conduse de către George Simion și Claudiu Târziu s-a transmis un mesaj mustind de ironie la adresa actualei conduceri a liberalilor, din așa-numita „echipa câștigătoare” a lui Cîțu.

<<„Echipa câștigătoare” a obținut succese pe linie: s-a aliat cu PSD și a pierdut cele mai importante ministere.

Urmează disoluția PNL. Mult succes și pe mai departe!>>, au transmis cei de la AUR, pe pagina oficială de Facebook a formațiunii parlamentare.

Totul, în contextul în care s-au aflat concluziile negocierilor dintre PSD și PNL în privința unui viitor guvern și mai ales a nemulțumirilor apărute în interiorul PNL, în privința acestor negocieri, devenind publice deja criticile exprimate de către Raluca Turcan (VEZI AICI), dar și din direcția lui Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu și europarlamentar. Nemulțumiri a avut de transmis, luni, până să participe la ședința conducerii PNL, și fostul lider al partidului, Ludovic Orban – VEZI AICI și AICI.

Mesajul celor de la AUR a fost transmis până ca reprezentanții Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) să ajungă în fața președintelui Iohannis, cu ocazia consultărilor pe care șeful statului le-a convocat, la Cotroceni, în vederea desemnării premierului. Conform calendarului stabilit oficial, delegația AUR a intrat la discuțiile de luni cu președintele la ora 13.

Săgeți la Cîțu chiar din interiorul PNL

Liberalul Dan Motreanu a transmis, orele trecute, un mesaj menit să ajungă în atenția actualului președinte al PNL, Florin Cîțu. „Niciunde în lumea aceasta NU îți poti încalca atât de repede și într-un mod atât de profund tot ceea ce ai susținut și promis pentru a te alege președinte de partid. Nu este permis!

Nu poti câștiga Congresul cu un program și un mesaj puternic împotriva PSD, nu îți poți construi cariera politică doar pe acest discurs, expus într-un mod aproape „isteric” în timpul Congresului și apoi, după nici două luni de zile, să propui tot TU să se facă Guvern cu PSD și să duci negocieri nu doar pentru guvern de criză cu măsuri imediate, de criză, ci să ai negocieri pe teme care ne despart ideologic precum fiscalitatea, justiția sau viziuni constituționale”, susține Motreanu într-o postare pe Facebook.

305 afisari

3 COMENTARII

  1. mai important decat disolutia pnl este starpirea nebunilor din usr . trebuiesc despaducheate toate institutiile infestate cu aceste ganganii daunatoare !

  2. Si mai important decat disolutia pnl ,usr e necesara despaducherea presei naziste ,platita din truda noastra care are tupeul sa cenzureze la ordin.Fara starpirea acestor viermi Romania nu va avea viitor.A se vedea sluga de fata.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger