AcasăPoliticaAUR, invitație pentru Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale. Simion: „Să vadă cât...

AUR, invitație pentru Iohannis, cu ocazia Zilei Naționale. Simion: „Să vadă cât de popular mai este printre români”

În prima zi a acestei săptămâni, cu puțin înainte de data de 1 decembrie, Ziua Națională, liderii Alianței pentru Românilor i-au transmis primului om în stat un mesaj. O invitație, mai bine zis. Cu legătură cu ziua de 1 decembrie.

„Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) îl invită pe Klaus Iohannis la Alba Iulia, la evenimentele dedicate Zilei Naționale, pentru a constata la fața locului cât de dorit mai este de români în funcția prezidențială”, se menționează într-un comunicat de presă transmis din direcția AUR.

În tot acest context, George Simion, unul dintre liderii acestei formațiuni parlamentare, lansează săgeți în direcția șefului statului, amintind, între altele, de pasiunea acestuia pentru golf. „Dacă vrea să fie președintele tuturor românilor, și nu doar al PNL, Klaus Iohannis este așteptat pe 1 decembrie, la ora 08:00, în fața gării din Alba Iulia, la marșul studenților basarabeni, sau oricând îi va permite programul liber între două partide de golf, pentru a marca Ziua Națională. Acesta va fi și un bun prilej să vadă cât de popular mai este printre români”, declară co-președinte AUR, deputatul Simion.

Târziu: ”Suntem convinși că românii vor ști să aprecieze intimidările, amenințările și constrângerile la care au fost supuși”

Pe de altă parte, în același comunicat este citat și celălalt președinte al formațiunii AUR, senatorul Claudiu Târziu. Care, la rândul său, lansează o invitație primului om în stat, în contextul evenimentelor prilejuite de 1 decembrie.

Îl invităm pe președintele <<statului eșuat>> să vină în fața românilor și să participe alături de ei la evenimentele prilejuite de Ziua Națională. Cu această ocazie, poate va explica mai bine la ce anume s-a referit atunci când a declarat că statul a eșuat și cum ar vedea el renăscând din propria cenușă o țară al cărei lider a pus un asemenea diagnostic.

De asemenea, suntem convinși că românii vor ști să aprecieze intimidările, amenințările și constrângerile la care au fost supuși în ultima vreme și că îi vor mulțumi pe măsură”, susține senatorul Claudiu Târziu.

În comunicatul AUR se precizează, totodată, că „programul manifestațiilor de la Alba Iulia începe la ora 08:00 cu tradiționalul marș al studenților basarabeni care vor unirea cu România. Peste 3000 de participanți și-au anunțat participarea la eveniment”.

Parada militară, la Arcul de Triumf, în format restrâns

De altfel, încă de zilele trecute, Ministerul Apărării anunța că în acest an parada militară organizată cu prilejul Zilei Naționale, în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti, va fi una ân format restrâns, dat fiind contextul generat de COVID-19.

„Detașamente de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Român de Informaţii, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Administrația Națională a Penitenciarelor, precum și mijloace tehnice terestre și aeriene vor participa miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României în Piaţa Arcul de Triumf, din Bucureşti.

Ceremonia se va desfășura într-un format restrâns, care va fi dimensionat în funcție de situația pandemică de la momentul desfășurării evenimentului, cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, anunța MApN, în 22 noiembrie.

De asemenea, din comunicatul Ministerului reieșea că președintele va depune o coroană de flori, în cadrul acestei ceremonii. „La începutul ceremoniei se va intona imnul național al României, concomitent cu executarea a 21 de salve de tun, urmat de depunerea unei coroane de flori de către Președintele României, Klaus Iohannis, în memoria eroilor români căzuți pe câmpurile de bătălie pentru reîntregirea neamului românesc, precum și a victimelor virusului SARS-CoV-2 și păstrarea unui moment de reculegere”, potrivit sursei citate.

318 afisari

5 COMENTARII

  1. Exista posibilitatea ca SPP/SRI/Jandarmerie/ Politie locala sa imprastie toti romanii care s-au trezit, si nu-l mai vor pe Ghiolbannis la Alba Iulia, un loc cu adevărat romanesc, unde cozile de topor n-au ce cauta !

  2. Nu lasati alogenii la ALBA-IULIA
    Acolo e un loc sfant ,drag si curat
    Cei cu trese si sireturi pe umar

  3. Sa nu calce pe acolo niciodat

    N au ce cauta vanzatorii de tara
    Iohanis si catzu sa plece la dracu
    Le au facut la romani viata grea si amara
    Au furat si au dus banetul cu sacu

  4. Gata,s-a rezolvat si cu acuzatiile de crima si genocid impotriva Esuatului si a lui SoCatzu, sub a caror patronaj si autoritate neglijenta,criminala, pana inprezent au decedat cu zile peste 15.000 de romani. Fanfaronul natiei va depune o coroana de flori,platita din banii statului,si adios muchachos,ne vedem pe lumea cealalta. Va ranjesc eu in nas si acolo.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger