AcasăPoliticaAUR insistă cu suspendarea lui Iohannis. Simion, mesaj pentru Firea - VIDEO

AUR insistă cu suspendarea lui Iohannis. Simion, mesaj pentru Firea – VIDEO

AUR insistă cu suspendarea lui Iohannis. Simion, mesaj pentru Firea - VIDEO

De la vârful Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) se insistă pe varianta posibilei suspendări a șefului statului.

După ce a aflat reacția lui Klaus Iohannis față de ideea căreia îi dăduse glas zilele trecute, referitor la o eventuală suspendare a președintelui, co-preşedintele AUR, George Simion, a trimis un nou semnal în direcția PSD-ului, pe fondul părerilor exprimate pe marginea acestui subiect de la nivelul conducerii social-democrate. ”L-am văzut pe Iohannis azi (miercuri-n.n) foarte deranjat de AUR, pentru că nu a mai pus nimeni pe tapet subiectul suspendării, deși ce a făcut în campanie a fost fățiș, a fost vârf de lance pentru PNL și, cu toate astea, a luat doar 25%.

Avem multe de învățat și am fost votați de toți românii. Chiar dacă PSD nu o face, noi o să insistăm pentru suspendarea președintelui. Noi deja ne-am aliniat la o familie europeană respectabilă, familia Conservatorilor Europeni. Noi suntem pro-europeni, suntem euro-realiști”, a declarat co-președintele AUR, miercuri seară, la un post TV de știri, citat de rtv.net.

Mesaj către Firea

Totodată, Simion a lansat un apel către Gabriela Firea, prim-vicepreședintele PSD, aflată în studioul televiziunii respective. ”Mă surprinde poziția doamnei Firea, una echilibrată, pentru că domnii Grindeanu, Ciolacu și Dancu nu păreau de aceeași părere. Eu vreau să o rog pe doamna Firea că PSD să semneze inițiativa de suspendare a președintelui”, a afirmat co-președintele AUR.

”Asta cu suspendarea este, cum se spune foarte popular, o poveste cam fumată”, a declarat Klaus Iohannis, în cursul zilei de miercuri, aflat în județul Giurgiu, întrebat fiind despre declarațiile lui Simion.

Totodată, referindu-se la intrarea AUR în Parlament, urmare a rezultatelor alegerilor din 6 decembrie, președintele a fost auzit spunând următoarele: ”Este o formațiune despre care nu se prea știe ce vrea și ce face în politică. Mai mult, în momentul acesta, nu prea am ce să comentez”.

967 afisari

6 COMENTARII

  1. Era necesar sa mai fie cineva în politică să-i dea peste nas plăvanului de la Cotroceni. Bravo Aur chiar dacă nu va iese cu suspendarea, măcar arătați ca aveti sânge în instalație.

    • Hungary Passes Constitutional Amendment Protecting Child’s Right to Identify as its Birth Gender
      by Paul Joseph Watson
      December 17th 2020, 1:55 pm
      Si noi sa punem acest amendament. Acum ca avem AUR,se poate!

  2. Auzi la el,o poveste cam fumata,dar tu ce esti Cocotatule,tu esti chistocul tigarii fumate.Ai avut noroc cu pierde vara astia dela PeeeeSeeeeDeeee,pt. ca daca faceau ce trebuia de cate ori ai incalcat Constitutia,la ora actuala erai in scrumieara. Poate si mai rau cu atatea Dosare penale la activ. Ai face bine sa dai inapoi statului cei 360.000 de Euro pe care I-ai furat cu acte false,chirii necuvenite. Ca sa fie bani pt. pensii si alocatiile copiilor. Asa ca nu mai face pe superiorul arogant,ca te stie lumea cine esti si ce ai facut,inca de cand erai militar si ai distrus un elicopter dupa ce ai mosmondiit un „lucru bine facut’.Ocazie cu care a fost nenorocit un om pe viata in acel accident. Ai avut nororc si atunci,pt.ca daca nu se musamaliza cazul,trageai dupa tine multi oameni nevinovati. Acum ai ajuns „saful statului de drept”,pe unde treci sau inaugurezi,se alege praful.

  3. Eu îi alungam cu forța pe cei de pe locul doi și trei UDMR afară din zică de vot ce SUA dadrept de vot cetățenilor Latin într-un grup de sau indienilor băștinași Nu deci afară din Parlamentul României extremiști maghiar. N

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger