AcasăPoliticaAUR explică RATEUL pe care l-au dat la protestul de duminică şi......

AUR explică RATEUL pe care l-au dat la protestul de duminică şi… SURPRIZĂ: mai anunţă un miting

sosoaca-simion AUR explică RATEUL pe care l-au dat la protestul de duminică şi... SURPRIZĂ: mai anunţă un miting

Liderii AUR, care mizau pe o prezenţă numeroasă la protestul pe care l-au organizat duminică, în centrul Bucureştiului, dar care au trebuit să se „mulţumească” doar cu 2000 de oameni, încearcă să explice că, de fapt, manifestația a fost „un real succes”, dar conducerea partidului a ales să o „sacrifice” pentru că „sistemul a organizat o contramanifestaţie”.

Protestul celor de la AUR a fost eclipsat de contraprotestul organizat de Diana Șoșoacă.

Au dat vina pe Jandarmerie

„Suntem o forță”! Așa se laudă liderii AUR, după protestul eșuat de duminică. Au dat vina şi pe Jandarmerie, pentru că nu i-ar fi împrăştiat pe adepţii lui Şoşoacă.

Din păcate, am văzut o reacţie complet disproporţionată a autorităţilor, a Jandarmeriei, au fost aduşi, în mod nejustificat, inexplicabil, zeci, sute de forţe de ordine, de mascaţi, scutieri.

Având în vedere că reacţia autorităţilor a fost una complet disproporţionată, liderii AUR au ales să sacrifice acest protest, cu atât mai mult cu cât în Piaţa Victoriei sistemul a organizat o contramanifestaţie pe care se pare că, din ce am observat la faţa locului, Jandarmeria părea să protejeze această contramanifestaţie, motiv pentru care liderii AUR au ales să sacrifice acest protest”, a susținut marți deputatul Dan Tanasă.

Vor continua protestele în ţară

Liderii AUR anunță că vor continua protestele și weekendul viitor, în toate marile orașe ale țării.

„Vom continua să protestăm în toate orașele din țară. De altfel, am dovedit din nou că suntem o forță puternică.

Nicio altă formațiune politică din România nu poate genera o astfel de mișcare fără să cheltuiască câteva sute de mii de euro”, a declarat deputatul AUR Dan Tănasă în conferința de presă organizată marți la Parlament.

author avatar
Andrei Ștefan
788 afisari

17 COMENTARII

    • Singurele care pot organiza proteste masive cu plebea românească opincara aprinzand luminita telefonului,sunt ONG-urile banditului soros

  1. simion este prea mic pentru un razboi asa mare , este limitat , vederea lui se opreste la virgil popescu , sau face pe prostul si executa ce-i spun securistii , adica sa-si mai dea cu stangu-n dtreptu ca prea au crescut in sondaje .

  2. Aur este patronat de bulangiul fugar Sebastian Ghiță. George Simion este un bulangiu nenorocit executant al ordinilor date de Sebastian Ghiță. Balena (Diana Șosoaca) a fost exclusa din aur pentru ca nu mai executa ordinile Bulangiului fugar. Amintiri din viitor :aur va fi desființat pentru ca este un partid extremist iar George Simion va fi condamnat pentru conducere fără permis. Șosoaca va deveni o balenă care se va pierde în oceanul uitării.

  3. Romanii, toti sant nemultumiti, cu exceptia ciocoilor din conducere, a familiilor lor , a prietenilor lor si a ”carausilor lor de tucale” dar, (romanii) au asa o stare de somnolenta, de lehamite, un fel de ipohondrie a actiunii, incat spun: lasa, mearga altii la miting, ca daca se rezolva ceva, oricum beneficiez si eu… Desigur toata lumea vrea o tara ca afara … ha, ha, dar sa ne-o faca altii si sa ne-o dea noua, ca apoi stim noi ce sa facem cu ea. Cam asa-i si cu mitingul. Taraneste spus, cum ar fi zis bunicul, dragu taii aiasta sa numeste LENE, lene de orice. Inseamna ca inca na ajuns cutitul unde trebuie, sau inca mai credem in himere, pe intelesul tuturor MINCIUNI.

  4. Ce sa ceri de o natie care a inventat plinsul la oaie si l-a pus si in versuri mioritice? Prostimea nu poate decit sa stea capra la UE si sa stringa termstatul ca asa vrea urSula si Jale-n-ski!
    Mai vorbim prin ianuarie…

  5. AUR,singurul partid care scoate oamenii în stradă împotriva mizeriei in care ne au băgat johanistii străini de popor și țară ! Restul.e mizerie a presei și a serviciilor gen SRI ul.bestiei de Helving .

  6. Hai lasa !…Adevarul este ca nu se munceste in tara asta.Toti vor sa fie sefi,sa li se dea subventii,ajutoare etc. Sunt multe locuri de munca la AJOFM dar nu vor sa munceasca.HARMaLAIE,harmalaie,valea plangerii .Saracii vor sa cheltuie ca bogatii -fripturi ,bautura ,haine de firma,ca tocana le sta in gat.Si mai este un aspect:daca locuiesc doua persoane intr-un apartament cu 3 camere ,de ce nu-l vinde sa cumpere o garsoniera? Ar avea si cheltuieli mai putine si poate ar ajuta copiii sa-si incropesca o locuinta. Si asa multi au devenit proprietari dupa Revolutie cand le-au cumparat cu cativa leuti.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger