AcasăPoliticaAUR continuă circul din Parlament: intră în GREVĂ! E incredibil de unde...

AUR continuă circul din Parlament: intră în GREVĂ! E incredibil de unde vor protesta!

AUR grevaAUR continuă circul din Parlament: intră în GREVĂ! E incredibil de unde vor protesta!

AUR intră în grevă parlamentară pe termen nelimitat, în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Senatorul Sorin Lavric a anunțat și un protest față de introducerea certificatului verde.

Vor merge în plen, dar nu vor vota

„Am anunţat acum în Biroul permanent al Senatului că Partidul AUR intră în grevă parlamentară în semn de protest faţă de blocarea moţiunii de cenzură. Fireşte că protestul nostru sub forma grevei nu va avea niciun efect, ei fac ce vor, însă este singurul mod în care putem atrage atenţia asupra acestui abuz.

Senatorii AUR vor fi în plen, dar vom sta sus, la balcon. Nu vom participa la dezbateri şi nu vom vota, iar apoi, la ora 15,00, vom merge toţi la Camera Deputaţilor, unde vom protesta din nou.

Seara vom merge în Piaţa Victoriei ca să prelungim greva cu celălalt protest legat de celălalt abuz şi anume acest certificat verde, care este, de fapt, o patalama de segregare medicală a românilor. Aşadar, AUR se află în grevă pe termen nelimitat”, a spus Sorin Lavric.

Când va ieşi AUR din grevă?

Sorin Lavric a anticipat şi momentul în care parlamentarii AUR vor ieşi din grevă.

Când va fi depusă, vom înceta greva. Dar vă daţi seama că acum invocă pretextul aşteptării verdictului de la Curtea Constituţională şi nu o să se întâmple nimic până la alegerile din PNL, aşa că nu ne facem iluzii.

Dar e singurul mod în care putem atrage atenţia”, a mai explicat Lavric.

author avatar
Andrei Ștefan
158 afisari

1 COMENTARIU

  1. Nu sunt nici macar simpatizant AUR, daramite membru, dar unde e circul, mă, vită? Daca tu ai scapat de la Globus vezi circ peste tot?

Comments are closed.

Zenville