AcasăPoliticaAUR, atac la Nicolae Ciucă: "Minte, aşa cum a minţit şi că...

AUR, atac la Nicolae Ciucă: „Minte, aşa cum a minţit şi că nu va intra în politică”

george-simionAUR, atac la Nicolae Ciucă: "Minte, aşa cum a minţit şi că nu va intra în politică"

Co-preşedinţii AUR, Claudiu Târziu şi George Simion, se numără printre cei mai mari contestatari ai liderilor de la Palatul Controceni şi de la Palatul Victoria.

Nici n-a fost bine instalat, că premierul Nicolae Ciucă a şi fost „tras de urechi” de Ţârziu şi Simion.

AUR îi reproşează premierului scumpirile

În principal, în „cârca” lui Ciucă au căzut majorarea preţurilor la energie electrică.

Ca urmare a acestor măsuri avizate de Guvernul Ciucă, pe de o parte, furnizorii vor încasa de la stat, timp de cinci luni, sume uriașe, constând în diferența dintre prețul plafonat pe care îl plătesc consumatorii până la 1 aprilie 2022 și noile tarife”, a declarat senatorul Claudiu Târziu, co-președinte AUR.

Deși a promis că va guverna pentru români, Guvernul Ciucă pare să se preocupe mai mult de veniturile marilor companii, în detrimentul cetățenilor care se văd obligați să plătească facturi și costuri tot mai greu de suportat.

Generalul Ciucă minte, la fel cum a mințit și când a promis că nu va intra niciodată în politică: anunță indexări ale pensiilor, alocațiilor și majorarea salariului minim, dar în același timp aprobă dublarea prețurilor la energie!

Practic, scumpirile anunțate vor anula toate creșterile de venituri cu care se laudă coaliția PSD-PNL-UDMR și chiar vor reduce puterea de cumpărare a românilor”, a subliniat și deputatul George Simion, co-președinte AUR.

L-au alungat şi pe Klaus Iohannis

George Simion a apreciat instalarea lui Ciucă drept „o perdea de fum, ca pe o încercare a lui Klaus Iohannis să scape de ceea ce este inevitabil”.

Acest prim turist al ţării trebuie să ne părăsească şi trebuie să o facă cât mai repede. Şi aşa am pierdut două luni de când am depus moţiunea de cenzură împotriva lui Florin Cîţu.

Mor oamenii în spitale, nu asigură medicamente în farmacii în spitale. Țin camioanele cu medicamentele aduse de Gigi Becali în vamă. Nu iau medicamentele de la Terapia Cluj. Le arde de joacă cu noi.

Era clar că Ciucă nu o să primească niciun vot, era clar că o să încerce să îl ţină pe Florin Cîţu în continuare. Ce nu le era clar e că o să ieşim noi cu suspendarea preşedintelui. Şi aştept PSD cât se mai lasă umiliţi.

Am văzut că cei de la USR se lasă umiliţi şi jigniţi. Se apropie sfârşitul pentru Klaus Iohannis”, a spus George Simion la postul Antena 3.

 

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

3 COMENTARII

  1. acest guvern cu psd este la fel de nociv ca si cel de dinainte , o zdreanta in fata capitalului strain si dusmanos fata de romani . incearca sa prosteasca lumea cu o suta de lei in timp ce lasa companiile straine sa mareasca pretul la energie pina la cer , bani platiti tot de noi , plafonarea este pentru prosti . numar zilele pina vor veni AUR la putere , cred ca nici sts ci serviciile nu mai pot face nimic , este prea mare ura romanilor fata de fsn ( psd+ pdl ) si nebunii din usr .

  2. Propagandă ieftină în ochii proștilor. Cine să salveze România? Doctorii docenți în manifestări de stradă și în huiduieli pe stadioane? Luați-vă dracului gândul de la salvarea țării cu datorii de peste 60% din PIB. Adio suveranitate națională. Rugați-vă să vină mai repede sfârșitul lumii, astfel se salvează și România. Tot aurul din lume nu mai poate scoate din rahat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger