AcasăPoliticaAUR anunță că se opune vaccinării forțate a personalului medical. „Suntem ultimii...

AUR anunță că se opune vaccinării forțate a personalului medical. „Suntem ultimii anticorpi la dictatură”

În contextul în care nu sunt puțini românii care urmăresc informațiile și deciziile ce vin de la autorități, referitor la situația provocată de noul coronavirus în Capitală și în țară, din direcția formațiunii politice conduse de către parlamentarii George Simion și Claudiu Târziu s-a făcut public, vineri, un mesaj pe un ton ferm.

„AUR se opune vaccinării forțate a personalului medical” – transmit reprezentanții partidului, prin intermediul unui comunicat de presă.

Totodată, se anunță faptul că Alianța pentru Unirea Românilor „condamnă demersul legislativ inițiat de PNL și UDMR, care prevede că personalul medical din spitalele publice și private va fi obligat să prezinte dovada vaccinării sau a testării”.

Târziu: Este o gândire bolnavă, totalitară, pe care o condamnăm categoric

Co-președintele AUR, senatorul Claudiu Târziu, arată cu degetul către actualul premier interimar, Florin Cîțu, și lansează un avertisment în plină perioadă dificilă, de criză sanitară, generată de COVID-19.

„Două partide care se pretind de dreapta împing medicii către vaccinarea obligatorie. În loc să respecte libertatea de alegere a fiecăruia, inclusiv cea a medicilor, PNL și UDMR au pornit prigoana. Pentru Cîțu și gașca sa de extremiști, medicii nu mai sunt acum eroii din linia întâi, ci ticăloșii care trebuie puși cu botul pe labe, pentru simplul motiv că refuză să se vaccineze.

Aceasta este o gândire bolnavă, totalitară, pe care o condamnăm categoric. În plus, atragem atenția că se atentează la siguranța națională, pentru că mulți medici vor prefera să nu se vaccineze, să rămână fără slujbă și să se judece cu statul, și astfel vom rămâne fără medici și asistenți într-o perioadă de criză sanitară majoră”, declară Târziu, citat în comunicatul de presă.

Simion: Suntem ultimii anticorpi la dictatură

În același context, celălalt lider al Alianței pentru Unirea Românilor anunță strategia partidului, referitor la această inițiativă legislativă.

„Statul nu are de unde să știe ce e mai bine pentru fiecare cetățean în parte. Decizia de a te vaccina este o decizie personală, care implică o evaluare foarte personală a riscurilor. AUR se angajează să apere cu toate mijloacele parlamentare și democratice libertatea de alegere a românilor.

Suntem ultimii anticorpi la dictatură și vom respinge această inițiativă legislativă, precum și orice alte tentative de restrângeri de drepturi și libertăți și discriminări pe criterii sanitare”, susține George Simion.

300 afisari

4 COMENTARII

  1. AUR cică sint ei ultimi anticorpi la dictatură! Cind venii vb. sa formeze guvern, Simion se dădu de gol că vrea guv. de tehnocrati/tehnocrăcănati !Oameni nevotati de români gen Tudorache etc. Ca sa distruga țara fara a avea nici o raspundere! Adic și AUR sint la fel ca psdu,pnlu,usru! Cu telecomanda la alții.

  2. Bravo, bai astia de la AUR, fwuteti-i in gura pe toti ratatii lui Matu, pe toti criminalii astia care fac genocid de 1 an si jumate !! Pai, acolo la voi in colonie e distractie non-stop, acolo cred ca nimeni nu are timp de repaos, acolo o noua zi, un nou fuck-up !! Trezirea, bai, vine distractia cea mare din decembrie, sper ca sunteti pregatiti !! 🙂

  3. Decidentii sa cumpere tratamente, nu sa invrajbeasca lumea!
    Grijania mamii lor de criminali!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger