AcasăPoliticaAUR, înregistrare-bombă înaintea moțiunii PSD! George Simion a făcut publică tentativa de...

AUR, înregistrare-bombă înaintea moțiunii PSD! George Simion a făcut publică tentativa de mită a liberalilor! – AUDIO

AUR a făcut publică o înregistrare bombă înaintea moțiunii! Simion, reacție DURĂ! - AUDIO

George Simion a făcut publică o înregistrare bombă înaintea moțiunii de cenzură a PSD-ului, care va fi dezbătută și supusă votului marți, 5 octombrie. În acest context, co-președintele AUR a anunțat că aceasta a fost pusă pe masa procurorilor.

E vorba despre o înregistrare ce ar surprinde un dialog între deputatul PNL Cosmin Şandru și parlamentarul AUR Ciprian-Titi Stoica, ceea ce s-a acuzat a fi fost o tentativă de negociere pentru absența la moțiune.

”Și îi mulţumesc lui Ciprian (Stoica-n.n) că a știut cum să îi prindă asupra faptului, mai departe am acționat în instanță, am transmis către parchetele abilitate, pentru că asta e o faptă de mituire. Li se ofereau posturi (…) în deconcentrate, ca să nu se prezinte mâine la moțiune. (…) Noi, AUR, nu suntem de vânzare!”, a declarat, luni, George Simion.

„Promovăm câțiva oameni, unde vrei tu, nu știe nimeni. Îi facem membri PNL de formă și gata. Înțelegi? Ne spui unde, instituții deconcentrate”, se poate auzi pe înregistrarea făcută publică de Simion.

Răspunsul deputatului AUR

Totodată, a fost făcută publică și replica deputatului Stoica. “N-are rost să vă fac să pierdeți timpul. Eu am avut un serviciu în Anglia, înțelegi, la 3 minute de casă, lucram 4 zile, toate duminicile libere, eram cel mai mare în grad la stație, luam aceiași bani pe care-i iau aici ca deputat. Eu n-am venit pentru… întelegi? Eu am venit fiindcă sunt sătul de ce se întâmplă și nu se mai poate continua așa.

Și voi că sunteți tineri și de bună credință ar trebui și voi să întelegeți și voi lucrul ăsta”, a răspuns deputatul AUR, din câte se aude pe fragmentul de înregistrare audio prezentat de co-președintele AUR.

author avatar
Andrei Coman
332 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger