AcasăPoliticaAu venit rezultatele finale de la alegerile parlamentare 2020. E OFICIAL! Ce...

Au venit rezultatele finale de la alegerile parlamentare 2020. E OFICIAL! Ce s-a întâmplat cu PMP şi Pro România?

Rezultatele finale de la alegerile parlamentare 2020Au venit rezultatele finale de la alegerile parlamentare 2020. E OFICIAL! Ce s-a întâmplat cu PMP şi Pro România?

Rezultatele finale de la alegerile parlamentare 2020 au consfiinţit faptul că PMP şi Pro România rămân pe dinafară. N-au prins Parlamentul.

PSD s-a impus clar şi la Camera Deputaţilor, şi la Senat

PSD a obţinut la alegerile parlamentare 29,32% dintre voturile exprimate pentru Senat şi 28,90% pentru Camera Deputaţilor, iar PNL – 25,58% la Senat şi 25,19% la Camera Deputaţilor, potrivit datelor finale, înainte de soluţionarea contestaţiilor, prezentate miercuri de Biroul Electoral Central.

Pe locul al treilea se situează Alianţa USR PLUS, care a obţinut 15,86% la Senat şi 15,37% la Camera Deputaţilor. Partidul pentru Unirea Românilor (AUR) are 9,17% dintre voturi la Senat şi 9,08% la Camera Deputaţilor, iar UDMR a obţinut 5,89% la Senat şi 5,74% la Camera Deputaţilor, conform Agerpres.

PMP şi Pro România nu au atins pragul de 5% pentru a intra în Parlament. Datele prezentate sunt obţinute din centralizarea rezultatelor înainte de soluţionarea contestaţiilor depuse la Biroul Electoral Central.

S-a retras Victor Ponta?

Liderul Pro România, Victor Ponta, a transmis în noaptea de duminică spre luni un mesaj de resemnare pe Facebook după ce partidul său a ratat intrarea în Parlament.

Multumesc din suflet tuturor celor care mi-au fost alaturi in acest proiect? Acum este timpul pentru familie, pentru prieteni adevarati, noi proiecte si noi provocari! Numai bine prietenilor – numai bine tuturor celorlalţi! NEVER GIVE UP !„, a scris Ponta pe Facebook.

author avatar
Andrei Ștefan
1.185 afisari

7 COMENTARII

  1. Nu ca nu ar fi o bucurie faptul ca ponta sau petrov nu au intrat in Parlament; dar dupa balbaielile BEC-ului care a numarat in viteza 99% din voturi si s-a impotmolit la ultimile 1%, ca sa vada ce ordine primeste in legatura cu pmp-ul . miroase a frauda. Dar cred ca toti si-au pierdut mirosul dupa furtul de la sectorul 1.

  2. Ma intreb cu cine va face emisiuni de acum incolo, cel mai mare ziarist fost politician, de la postul PRIMA Tv. ??? Oare sa ne mai sunam familia , vecinii si prietenii sa se uite la minunata lui emisiune , in care oricine poate sa se exprime „liber”, daca este in linia trasata de moderator si mai ales aduce laude prestatiei „deosebite” si contributiei la aflarea adevarului (sic) si nu numai. Spun aceasta deoarece fara fatuca aia de la PMP care le stia pe toate dar, i se vedea rautatea pe fata, bineinteles GURU PETROV nu de putine ori, unu Goarna sindicalist de politisti, care si asta le avea cu „stiinta”, dar s-a dus la PSD si deci… nuuuu. Astfel ipochimenul a ramas fara coledzi cum s-ar exprima un personaj caragialesc. In rest numai de bine. Am mai scapat de unii (nu de toti) gargaragii. Adio!!!

  3. Prietenul de suflet Sebi din Serbia. Eu ma tratez de manie cu un tratament special. Dar de prietenul meu domnul Tariceanu mai stie careva?

  4. & Bă, a zis Rafila că a făcut COVID și Iohannis a zis că ăia care nu respectă regulile au să facă COVID, ? Ăia de la PSD l-au mai propus și prim ministru, ? Deci, remarcați și faptul că Ciolacu nu s-a propus prim ministru, de la PSD, deși ar conduce partidul, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger