AcasăPoliticaReacția lui Orban după ce Rafila a trecut la PSD. „PSD rămâne...

Reacția lui Orban după ce Rafila a trecut la PSD. „PSD rămâne un partid la fel de…”

Alexandru RafilaAu uitat de pandemie? Ludovic Orban îl ceartă pe Rafila din cauză că acesta a intrat în PSD

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, a fost cooptat în PSD şi va candida la alegerile parlamentare.

Intrarea în Partidul Social Democrat a prof. dr. Alexandru Rafila nu schimbă cu nimic acest partid, „care rămâne unul retrograd”, a afirmat joi premierul Ludovic Orban.

S-a schimbat cu ceva PSD? Nu s-a schimbat cu nimic. Cu o floare nu se face primăvară. Nu cunosc abilităţile politice ale domnului Rafila. Cred că locul domnului Rafila nu este în PSD. Mi se pare că a luat o decizie greşită şi într-un moment în care, să fim cinstiţi, e nevoie de fiecare specialist în această bătălie. (…) Dar, în fond, este decizia fiecărui om, ea va fi judecată de oameni. Pe de altă parte, PSD rămâne un partid la fel de retrograd, un partid care se comportă ca un duşman al României prin aproape tot ceea ce face„, a declarat Ludovic Orban la Digi24.

Alexandru Rafila a explicat de ce a intrat în politică şi de ce s-a înscris în PSD. Mulțumesc pentru încredere. A fost un pas dificil pentru mine, dar am considerat că am experiență să pot să ajut această țară, nu neapărat Partidul Social Democrat. Trebuie să avem o legislație în domeniul sănătății care să facă posibil un deziderat: accesul universal la servicii de sănătate. Viitoarele alegeri ar trebui să fie un motiv de reflecție astfel încât în viitorul Parlament să fie o înțelegere pentru proiecte”, a afirmat Rafila.

Îi mulţumesc domnului prof. dr. Rafila că s-a alăturat echipei noastre şi sunt ferm convins că această luptă cu pandemia nu este una de conjunctură şi nu este o luptă care va dura foarte puţin timp. (…) Domnul Rafila trebuie să se regăsească în viitorul Parlament al României”, a declarat Ciolacu într-o conferinţă de presă, preluat de Agerpres.

Cine e Alexandru Rafila?

Rafila, 59 de ani, este reprezentant al României la OMS. În 1987, a absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti. Între 2012 şi 2013, a fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Din 2015 este profesor de microbiologie la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila“ din Bucureşti şi şeful Departamentului de Microbiologie de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş“ din Bucureşti.

author avatar
Andrei Ștefan
533 afisari

6 COMENTARII

  1. Andrei Stefan , de nu spui la finalul cu ” Cine e Alexandru Rafila ? ” ca , in urma cu 10 ani , Alexandru Rafila ERA MEMBRU PSD CU FUNCTIA IMPORTANTA DE VICEPRESEDINTE AL DEPARTAMENTULUI DE SANATATE SI A FOST IMPLICAT IN REDACTAREA PROGRAMULUI DE GUVERNARE AL USL . ” E UN PAS DIFICIL ” SA INTRI IN PARTIDUL DIN CARE FACI DEJA PARTE ? Fanica , suntem la nebuni ? Asta trebuia sa spuna Orban despre Rafila , ce scrie in AKTUAL 24 de ieri , 15 octombrie 2020 : ” ALEXANDRU RAFILA A FOST TOT TIMPUL IN PSD . FOTOGRAFIE DIN 2011 . JOI , A JUCAT TEATRU ALATURI DE CIOLACU ”.

  2. Aha , acum intelegem de ce Rafila belea fasolea la emisiunea lui Tuca si avea contre cu Tataru , era o disputa intre un pesedist si un penelist , fiecare facea campanie pentru partidul lui , Tataru pe fata , Rafila cu manta , mascat !

  3. Care i problema ca simpatiza cu PSDul ?Nu are voie ,e cumva, trebue sa va ceara voie voua ?Bai nazi …bagati va mintile in cap Ati luat o pe aratura si va credeti nu stiu ce datorita sasului vostru putin tacanit sustinut de servicii ?Ati distrus tara bai criminali de la 1907

  4. Ce sa-ti spun Sica,Bran inaugureaza,Ciorbane,partidul vostru e cel mai breaz.Tot ce faceti e deancurelea.Nu mai aveti in partid nici un liberal.Sunteti toti trupetii lui Stan inaugureaza,de fapt trupetii lui Basesecu dela PDL.Se stie foarte bine.Daca sunteti cinstiti si „neretrograzi ” cum dreacu se face ca ati ciordit cu acordul lui Talpalata un batalion de ” retrograzi ” dela PeeeeSeeeeDeeeeee ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger