AcasăPoliticaAu trecut cinci ani pana sa constate. Dragnea: Excluderea lui Geoana din...

Au trecut cinci ani pana sa constate. Dragnea: Excluderea lui Geoana din PSD, o greseala

Daca nu demult lasa sa se inteleaga ca are de gand sa discute cu Geoana, pe tema unei posibile colaborari, in contextul alegerilor parlamentare, de aceasta data Dragnea a facut o declaratie pe un ton mai mult decat impaciuitor la adresa fostului lider social-democrat.

La aproape cinci ani de cand Geoana era dat afara din PSD, Dragnea readuce pe tapet acel moment, insa nu fara motiv. Ci pentru a spune ca i s-a parut o eroara faptul ca s-a ajuns la acel pas, motiv pentru care s-ar cadea sa se indrepte aceasta greseala. Fara ca acest lucru sa insemne implicit o reprimire a fostului sef al Senatului in partid, s-a grabit sa spuna Dragnea, seara trecuta, la Romania TV. „Si faptul ca Mircea Geoana a fost exclus din PSD eu cred ca a fost o greseala care ar trebui reparata. Nu neaparat sa vina inapoi Mircea Geoana, dar o colaborare serioasa cu partidul pe care il conduce nu poate sa fie decat benefica. Totusi, Mircea Geoana a facut ceva pentru partid, asa cum a facut el”, a sustinut seful formatiunii social-democrate.

Ramane de vazut daca si cum anume va raspunde Geoana acestei „oferte de pace” si daca va exista, pana la urma, o colaborare intre PSD si PSRo-ul condus de cel dintai.

author avatar
Cristina Stefan
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

Promisiunea lui Florin Piersic, de pe patul de spital. Mesajul emoţionant pe care l-a transmis fanilor

Florin Piersic a fost reevaluat cardiologic de medicii Spitalului „Foișor” din București, unde este internat actorul în vârstă de 88 de ani. Starea sa...

De ce românii cumpără tot mai mult produsele marcă proprie ale supermarketurilor. Nu e vorba doar despre preţ

Retailerii au observat că au început să se golească, într-un timp cât mai scurt, rafturile pe care sunt aşezate produsele marcă proprie.Cercetările de piață...
proger