AcasăPoliticaAu ”roit” ironile după ce Nicușor Dan a anunțat al patrulea tratament...

Au ”roit” ironile după ce Nicușor Dan a anunțat al patrulea tratament contra țânțarilor. Val de reacții ale locuitorilor Capitalei

Anunțul venit pe Facebook de la edilul Capitalei a fost urmat de o mulțime de comentarii (sursa foto: Facebook/Nicușor Dan)

Unii locuitori ai Capitalei n-au trecut cu vederea un anunț venit recent de la edilul urbei și au reacționat, comentând ironic pe pagina acestuia de Facebook.

După ce Nicușor Dan a dat de veste, luni, la ceas de seară, despre planul ce vizează o nouă etapă în lupta cu țânțarii care mișună prin oraș, internauții nu l-au iertat pe primarul Capitalei. Astfel că au dat curs criticilor, dar și ironiilor, prin intermediul comentariilor.

Mesajul primarului

”În această (luni-n.n) seară începe al patrulea tratament anti-țânțari din acest sezon. Echipele vor interveni în toate sectoarele Bucureștiului, de la ora 10 seara și până la 5 dimineața, cu circa 20 de utilaje zilnic.

În paralel, continuă acțiunile de combatere a căpușelor în toate parcurile și pe spațiile verzi din Capitală, în timpul zilei, dar și acțiunile de deratizare – în subsolurile blocurilor și ale instituțiilor publice, în rețelele de termoficare”, a transmis Nicușor Dan, pe rețeaua de socializare amintită.

sursa foto. Facebook/Nicușor Dan

Mai mult, primarul Capitalei dă de înțeles că locuitorii orașului au opțiunea de a semnala acele zone unde sunt astfel de probleme. Sens în care a făcut public și un număr de telefon. ”Există un număr de telefon 0752.041.898 (Compania Municipală Eco Igienizare), unde bucureștenii pot semnala locurile în care e nevoie de intervenție”, a mai scris primarul Dan.

”Roi” de reacții

sursa foto: captură Facebook/Nicușor Dan

Postarea edilului Bucureștilor a generat peste 600 de comentarii. Citind anunțul primarului, oamenii au sărit cu întrebări, dar și cu remarci destul de usturătoare.

”Mulțumim! al 4 val este cel mai periculos 👍”, a replicat un internaut, în timp ce un altul îl întreabă, ironic, pe edilul Capitalei: ”Folosiți apă și ceva spirt, întreb pentru un prieten? Sau soluție de înmulțire a țânțarilor? Seara zici ca sunt pom de Crăciun și ei globuri, păcat ca nu luminează…”

”Al 4 lea tratament? Au fost 3 deja și tot e plin? E full tot Bucureștiul, nu contează dacă e zi sau noapte, e full de țânțari…”, sună comentariul unei locuitoare a Capitalei.

”Adică se stropesc 20 de parcări pe zi din an în Paște sau cum? Avem acasă același “utilaj” pentru stropit grădina, nu există alte utilaje pentru un întreg oraș? Sau planul e să ne bucurăm de spațiul public peste 3 ani?”, ar vrea să mai afle o altă locuitoare a Capitalei.

sursa foto: captură Facebook/Nicușor Dan

”Nici nu se mai ating tânțarii de noi că ne spălăm la lighean ca în epoca de piatră”, scrie un alt internaut, amintind de o altă problemă reclamată de locuitori ai Bucureștilor.

Reacțiile ironice nu s-au oprit, însă, aici. ”Eu zic să pregătiți mașinile pentru deszăpezire , poate reușiți să le scoateți la prima zăpadă și nu la a patra !”, a mai scris un internaut.
”Cred că în imagine este chiar Nicușor Dan pornind în acțiune!!!!!”, a comentat, într-o notă amuzantă, o internaută.

sursa foto: captură Facebook/Nicușor Dan

Și încă un comentariu sună astfel: ”Dom’ primar, concluzia după comentarii e una clară: ești praf!

Du-te neică acasă și nu mai chinui lumea, că te-a votat cu bună credință, incompetentule!”

sursa foto: captură Facebook/Nicușor Dan
sursa foto: captură Facebook/Nicușor Dan
404 afisari

1 COMENTARIU

  1. Al 4lea inseamna ca e pe trend covig. Cu siguranta daca mor tantarii moare si covig deci nici sobolanii nu vor mai prezenta interes pt esixstenta…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger