AcasăPoliticaAu depus moțiunea de cenzură. Ciolacu, anunț de ultima oră despre propunerea...

Au depus moțiunea de cenzură. Ciolacu, anunț de ultima oră despre propunerea de premier: ”PSD are toate soluțiile necesare” – VIDEO

Social-democrații au făcut pasul esențial în planul lor de a vedea plecată actuala echipă de la Palatul Victoria: au depus moțiunea de cenzură. ”Acest Guvern trebuie să plece cât mai repede”, a fost auzit spunând, în urmă cu scurtă vreme, liderul interimar al PSD-uluu.

”Când furi bani în timpul pandemiei trebuie să pleci acasă”, a declarat Marcel Ciolacu, făcând trimitere la raportul Curții de Conturi. DETALII AICI.

Din câte a mai anunțat Ciolacu, referindu-se la inițiativa denumită ”GUVERNUL PNL. DE LA PANDEMIE LA PANDE-MITĂ GENERALIZATĂ”, sunt 205 semnatari, singurul parlamentar social-democrat care nu și-a trecut numele pe această moțiune fiind Eugen Teodorovici.

”Această moțiune este susținută de aproape un milion de români care vor ca drepturile lor să fie respectate. De aceea, aici în Parlament vom pune stop jafului și incompetenței PNL. (…) România are nevoie de un guvern competent, românii au nevoie de un guvern care să le fie partener (…) PSD are toate soluțiile necesare – avem un plan coerent de măsuri care poate fi implementat rapid de un guvern de tranziție: atât pentru gestionarea pandemiei, cât și pentru salvarea economiei. Propune un program de guvernare pe termen mediu”, a susținut Marcel Ciolacu, de la Parlament.

Totodată, întrebat dacă se va merge pe varianta unui premier tehnocrat, Ciolacu a dat următorul răspuns: ”avem o propunere de prim-ministru. Nu este membru PSD în acest moment”.

Nu în ultimul rând, liderul interimar a anunțat, tot cu referire la moțiunea depusă în timpul sesiunii parlamentare extraordinare, că își dorește să fie votată ”cât mai repede”.

author avatar
Cristina Stefan
268 afisari

4 COMENTARII

  1. Lukașenko..!!!…am auzit că l-a propus Putin…!!.. s-a înțeles cu Ilici și a primit undă verde spre București… într-adevăr nu este membru PSD…dar va schimba denumirea PSD -ului când va veni,în PSB!!… partidul socialist Bielorus!!.

  2. Cretinul si sluga din tiraspol iara a aparut sa manancr c…… impreuna cu seful lui suprem.Bravo cretinule!!!!

  3. Cretinul si sluga din tiraspol iara a aparut sa manance c…… impreuna cu seful lui suprem.Bravo cretinule!!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger