AcasăPoliticaAți fi zis? Cu cine ar vrea să facă Firea echipă la...

Ați fi zis? Cu cine ar vrea să facă Firea echipă la Primărie! (VIDEO)

Firea a venit la sediul PSD: ”Nu am de ce să mă rușinez. Vreau să văd caracatița”

Din seria declarațiilor mereu surprinzătoare din sfera scenei politice, mai nou s-a aflat cu cine anume s-ar vedea formând o echipă, la vârful Primăriei Capitalei, social-democrata care își dorește să continue ca primar general al Bucureștilor.

Și anume cu Nicușor Dan, nimeni altul decât principalul său adversar în cursa pentru un nou mandat în fruntea Primăriei Generale. Și, totodată, candidatul care se bazează pe susținerea PNL la alegerile locale. Cel care a avut, zilele trecute, un veritabil schimb de replici în plină stradă cu actualul viceprimar Aurelian Bădulescu, cu prilejul unei conferințe pe care Dan o convocase în Prelungirea Ghencea.

Întrebată dacă va face echipă cu Bădulescu în campania electorală, răspunsul dat de Firea, seara trecută, la Digi 24, a fost neașteptat pentru mulți: „Aș vrea să fac echipă cu dl. Dan, în calitate de viceprimar”.

Explicația 

Firea a pus accent pe faptul că Dan ar fi potrivit în rolul de număr doi la Primăria Generală. „Da, viceprimar, sigur, cred că vom colabora foarte bine”, e de părere social-democrata, care și-a explicat ideea: Dan n-ar avea suficiente calități pentru a ocupa prima funcție la Primărie. „Parțial. De aceea nici nu poate fi deocamdată primar general. Câteva da. Orice om are câteva calități”, susține Firea.

Totodată, social-democrata s-a ferit că îi compare pe Bădulescu și Dan, dar a pus accent pe faptul că din echipa primarului Capitalei nu face parte un singur „vice”. „Dar să știți că primarul general are doi viceprimari. Deci încap amândoi”, a sunat răspunsul pe care Firea l-a dat zâmbind, când a fost întrebară dacă Nicușor Dan ar fi mai bun ca Aurelian Bădulescu în această funcție.

119 afisari

1 COMENTARIU

  1. CATA ,s-ar face frate si cu dracu ca sa ramana la primaria generala,asta daca bucurestenii voteaza iar ca prostii .
    ce v-a promis Firea si ce va dat ??;circ ,statui ,autobuze turcesti care s-au defectat in perioada de garantie, scule de topit zapada
    cu performante de rasul curcilor , blocaje in trafic ,lucrari de mantuiala amanari pana la calendele grecesti si multa panarama .
    Firea s-a comportat ca un radiosant -purtator de vorbe si scandal -o cata.
    Daca ati uitat va reamintesc plosnitele care v-au terorizat , tantarii, poluarile masive ,omizile ,traficul blocat la primele zapezi sau pasajele inundate la orce ploaie.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger