AcasăPoliticaAtent la PSD, Klaus Iohannis a uitat de AUR! George Simion anunță...

Atent la PSD, Klaus Iohannis a uitat de AUR! George Simion anunță că vrea suspendarea președintelui!

George SimionAtent la PSD, Klaus Iohahnis a uitat de AUR! Partidul-surpriză din Parlament va iniția suspendarea președintelui

Klaus Iohannis primeşte o lovitură pe care nu avea cum s-o prevadă înainte de alegerile parlamentare 2020.

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, formațiunea nou intrată în Parlament, anunță că va iniția suspendarea şefului statului.

Ce l-a determinat pe Simion să facă asta? Liderul AUR se declară revoltat de intenția lui Klaus Iohannis de a-și numi propriul guvern, după ce a pierdut alegerile. „Mă uit către PSD și nu înțeleg de ce nu inițiază suspendarea președintelui. Dacă nu inițiază PSD-ul, o vom iniția noi„, a spus acesta.

Un președinte trebuie să fie un mediator, nu trebuie să fie un competitor electoral. Dacă am fi fost prima sau a doua forță politică în România, cu siguranță am fi cerut suspendarea acestui președinte care nu este iubit de poporul român, după cum s-a văzut la vot. Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”, a declarat liderul AUR, George Simion, pentru Antena 3.

Cum vede AUR demisia lui Ludovic Orban?

Nu-i vom dezamăgi pe votanţi. Ce am stabilit şi felul cum ne raportăm la partidele sistemului va rămâne aşa cum am anunţat. Nu facem nicio coaliţie la guvernare. Numele anunţate până acum pentru funcţia de prim-ministru nu ne satisfac. Parlamentarii AUR nu îi vor vota pe aceşti indivizi.

Aşteptăm din partea partidelor de pe primele locuri să vedem ce opţiuni asumate oficial au. AUR nu tranzacţionează voturile susţinătorilor. Nu putem să-i dezamăgim, nu putem face coaliţie nici cu aşa-zisa stângă, nici cu aşa zisa dreaptă„, a mai spus George Simion.

author avatar
Andrei Ștefan
883 afisari

9 COMENTARII

  1. „Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 25%”
    Greşit!
    La vot s-au prezentat 32% din cei cu drept de vot.
    Aplicăm 25% la cei 32% şi rezultă că:
    Poporul român i-a acordat președintelui Iohannis 8%.

  2. Stati linistiti pentru ca „baietii” au inceput deja razboiul de etichetare si discreditare a AUR care, peste noapte, a devenit un partid de „extrema dreapta”(!?!?!?). Adica, pentru derbedeii astia(mercenari in frunte cu iohanis ), a milita pentru valorile traditionale, ortodoxie, familie traditionala, o politica pro-romaneasca corecta sau pentru idealul unirii cu Moldova, toate acestea inseamna „extremism”!!!!! Doamne, cata ticalosie in tara asta! Si ne mai intrebam de ce ne merge atat de rau! Cineva, intr-un articol, avansa ideea refacerii Legii audiovizualului. Cred ca ar fi o idee buna, cu conditia ca acest lucru sa fie facut cu buna-credinta. Altfel…va fi si mai bine!!!

  3. la ce scor a luat acum iohann ca el e toata dreapta isi merita suspendarea pt toata aroganta fata de cetatenii votanti!!!!!!!

  4. Am votat 30 de ani cu sociali- emocratii. De la localele din 2020 m-am lecuit realizand ca i-am votat pe idiotii astia de la psd ca sa participe intro veselie la distrugerea tarii si vanzarea ei pe daibojeala la straini in ultimii 16 ani.
    E prea mult! Ajunge!. Acum voi vota cu AUR care are un nume predestinat sa aducem aurul in tara si alungarea idiotului de Mugurel care a oferit tara pe tava de 30 de ani americanilor „democrati”. Colonialismul nu are culoare! Vae victis! Vai de cei invinsi!

  5. Draga domnule Simion.
    Pentru a initia aceasta procedura ai nevoie de un motiv constitutional si de o majoritate de peste 60%.Sa nu uitam ca poate fi un bumerang caci intorci presedintele la vot la popor… Motiv constitutional de demitere nu poate fi decat tradare sau coruptie…

    • „caci intorci presedintele la vot la popor”

      frarte si soro, de unde ati scos logica asta ?!

      asta intra in categoria „sa nu tragi cu pusca in ucigas ,pentru ca daca nu nimeresti vine ucigasul peste tine”

  6. Ia sa vezi tu Simioane cum te ia la tinta propaganda mea,acoperitii din Televiziunile mele,iar daca te prinde pe strada „Ceusescu’ meu” sa te tii injuraturi,imbrinceli,si n-ar fi exclus ca jandarmii mei sa te amendeze tot pe tine.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger