AcasăPoliticaAtac frontal la primarul sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată de minciună: ”Vom...

Atac frontal la primarul sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată de minciună: ”Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzi”

Atac frontal la primarul sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată de minciună: ”Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzi” (sursa foto.: Facebook/PSD)

Pe lângă reacția venită de la nivelul conducerii PNL sector 1, mai exact de la liberalul Sebastian Budruja – VEZI AICI, recentul anunț pe care l-a făcut edilul Clotilde Armand, referitor la prețurile pentru serviciul de salubrizare, și-a găsit o replică și din direcția PSD.

Mai exact a președintelui interimar PSD Sector 1, Florin Manole, cel care o acuză pe Armand de minciună, susținând că, de fapt, un eșec administrativ ar fi prezentat drept o mare realizare.

”Clotilde Armand minte

9 luni a clamat că se luptă cu mafia iar acum a semnat o înțelegere cu mafia din care pierd cetățenii iar gunoiul rămâne pe străzi.

Sumele datorate de primărie, anunțate luni de zile ca exagerate, neplătite și de aceea purtătoare de penalități, încep acum să fie plătite, conform acestei înțelegeri. Mai mult, înjumătățirea prestatiilor companiei de salubrizare înseamnă în primul rând un serviciu public înjumătățit, incomplet, deficitar și insuficient. Vom avea, deci, în continuare, gunoi pe străzile din #Sectorul1.

Iar tot acest eșec administrativ e anunțat de Clotilde Armand ca o mare realizare!”, susține Manole, pe o rețea de socializare.

(foto: Facebook/Florin Manole)

Aritmetică simplă

Mai mult, social-democratul aflat, interimar, la șefia filialei sectorului 1 a principalei formațiuni de opoziție vine și cu o exemplificare din sfera matematicii.

”Pentru primarul Sectorului 1 și toți fanii săi, iată o problemă de aritmetică elementară: “Clotilde Armand cumpără miercuri două pâini cu doi lei. Joi, cumpără o pâine cu un leu. Calculați cu cât a scăzut prețul pâinii.”

Cu 0 (zero) lei! Primarul Sectorului 1 ori este primul absolvent de MIT care nu știe aritmetică, ori vă minte cu nerușinare”, susține șeful de la PSD sector 1.

Mai mult, Florin Manole acuză și o lipsă de transparență pe marginea acestui subiect – ”p.s. am aflat cu toții din presă despre înțelegere, nu de pe site-ul primăriei, nu dintr-un anunț oficial, pentru că transparența a fost pentru USR doar un slogan”.

Ce anunțase primarul Armand

Replica social-democratului a venit la câteva ore după ce edilul Clotilde Armand făcuse următorul anunț pe pagina sa de Facebook, pe care, se știe, obișnuiește cel mai adesea să comunice public.

”Compania de salubrizare a acceptat ieri (în scris) la Prefectură să asigure serviciile din Sectorul 1 la jumătatea prețului solicitat la începutul anului. Adică la un tarif de 10-12 milioane de lei pe lună, față de 20 de milioane de lei, cât a cerut inițial.

A fost nevoie de: 10 luni de zile de luptă, șantaje și gunoi pe străzi, linșaje mediatice non-stop la televiziunile unor personaje sinistre, de un Consiliu ostil și ignorant la nevoile cetățenilor care au fost furați ani de zile, de 10 luni să înțeleagă asta”, a ales să menționeze Armand, referitor la Romprest.

Mai mult, primarul sectorului 1 a susținut că ”banii recuperați și salvați vor fi investiți masiv în infrastructură, școli și spitale. În comunitate”.

481 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger