AcasăPoliticaAtac frontal la Guvern: „Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară!”....

Atac frontal la Guvern: „Mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară!”. Cifre oficiale de la frontieră

Aglomerația surprinsă recent (sursa foto: PSD)

Recentele imagini cu aglomerația surprinsă la Otopeni nu a fost trecută cu vederea la nivelul principalului partid de opoziție.

PSD-ul critică fățiș Executivul, făcând trimitere directă, în primă fază, la miniștrii de Interne și al Sănătății.

„Liberalii acuză românii că nu respectă regulile, dar chiar PNL îi pune zilnic în pericol din incompetenţă şi hoţie. Adevăratul virus este #Guvernul VID! Imaginile haosului total de la Otopeni, cu sute de oameni înghesuiţi la controale, sunt oribile. Un singur bolnav poate provoca o explozie de infectări. Într-o ţară normală, Vela şi Tătaru erau făcuţi deja pachet şi lăsaţi la vatră”, transmit social-democrații, sâmbătă, într-un mesaj postat pe Facebook.

Orgolii și mușchi

Atacul dinspre PSD nu se oprește, însă, aici, fiind amintite discuțiile privind prelungirea stării de alertă. „Şi-au compromis sistemul de carantinare din orgoliul sinucigaş de a legifera cum a vrut muşchiul lui Orban. Acum, mii de infectaţi pot intra zilnic în ţară din prostia Cabinetului PNL. Într-o ţară normală, un asemenea guvern trebuie să plece, nu să ameninţe că prelungeşte iar starea de alertă. Guvernarea liberală ştie să-şi protejeze afacerile cu măşti şi păcănele, nu şi cetăţenii. Pentru ei, românii sunt doar victime colaterale”, acuză social-democrații.

Peste 100.00 de oameni au trecut frontierele României

Mesajul PSD vine în contextul în care, din cifrele anunțate sâmbătă de Poliția de Frontieră rezultă că în cursul zilei de vineri, 3 iulie, prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalitățile de control aproximativ 100.600 persoane, cetățeni români și străini, cu peste 38.100 mijloace de transport. Statistica arată că pe sensul de intrare au fost aproximativ 50.700 de persoane, iar pe cel de ieşire 49.900 de oameni.

386 afisari

2 COMENTARII

  1. Lasati ma comentariile si SPULBERATI DE LA PUTERE NAZISTII !!!
    Sau vreti sa o faca poporul ?!

  2. NU SUNT NICI UN VLAD TEPES , SUNT CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , stra-stra-stranepotul lui Suvorov , am neuronul setat pe NAZISTI , aia de umbla mamuka in limba dupa ei in 41 si ii faceau curte , tocmai am spulberat un govno de pe marginea santului ……mmmmmmmm…….ce deliciu ……..mmmmmmmmm………ce savoare …………papa-bun !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger