AcasăPoliticaAtac foarte dur din rândurile PNL la adresa lui Vlad Voiculescu: A...

Atac foarte dur din rândurile PNL la adresa lui Vlad Voiculescu: A scăpat hățurile din mână. Ne-am saturat de circ ieftin

Atac foarte dur din rândurile PNL la adresa lui Vlad Voiculescu: A scăpat hățurile din mână. Ne-am saturat de circ ieftin (foto: Facebook)

Un atac și, totodată, un semnal venit din partea unui deputat al principalei formațiuni din cadrul coaliției de guvernare îl vizează pe actualul ministru USR PLUS al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Florin Roman, vicepreședinte al PNL, reacționează tranșant pe fondul recentelor aspecte pe acre a ales să le treacă ministrul Voiculescu într-un comentariu făcut la o postare a un mesaj transmis de liberala Violeta Alexandru, pe marginea datelor privind pandemia.

Deputatul PNL îl acuză pe oficialul aflat în fruntea Ministerului Sănătății (MS) de incompentență. ”Domnul Vlad Voiculescu a scăpat hățurile din mână în ceea ce privește gestionarea pandemiei și, în consecință, aruncă tot soiul de petarde…fumigene pentru a-și acoperi incompetența❗️ Mai nou, acuză PNL, după ce s-a certat cu medicii, cu primarii, cu primul ministru, că am fi măsluit datele privind pandemia COVID-19 în perioada alegerilor parlamentare. O acuzație extrem de gravă❗️”, susține Roman.

Deputat PNL: Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență!

Totodată, în mesajul categoric pe care l-a transmis pe pagina sa de Facebook, parlamentarul liberal compară activitatea actualului ministru cu cea a predecesorului, Nelu Tătaru, subliniind că acesta din urmă era adesea pe teren, prin spitale, pe când Voiculescu nu prea face același lucru. În schimb, actualul șef de la MS e foarte prezent pe rețelele de socializare, punctează Florin Roman. ”Adevărul este că, atunci aveam un ministru al Sănătății, pe Dr. Nelu Tataru, care vorbea și acționa din teren, al cărui birou erau spitalele…strada❗️

Actualul ministru nu a călcat într-un spital decât atunci când s-a întâmplat tragedia incendiului de la “Matei Balș”.

Ceea ce domnul Voiculescu prezintă ca fiind un lucru ascuns, era cunoscut de toată lumea: Nelu Tătaru carantina focarul pentru a scapa localitatea de carantină, iar strategia lui a dat rezultate.

I-a lăsat moștenire domnului Voiculescu o Românie care a gestionat excelent valurile 1 și 2 ale pandemiei.

În valul 3 avem ghinionul unui ministru al Sănătății foarte prezent pe rețelele de socializare, dar total absent în teren❗️”, consideră Roman.

Mai mult, pare destul de clar că deputatul vrea fie o schimbare de atitudine, fie de ministru.
Ca ministru, mai ales al Sănătății, ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci❗️ Ne-am saturat de circ ieftin și incompetență❗”, conchide Florin Roman.

179 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger