AcasăPoliticaAtac fără precedent! Firea spulberă Guvernul Orban. „O să murim de foame,...

Atac fără precedent! Firea spulberă Guvernul Orban. „O să murim de foame, nu de pandemie!”

Atac fără precedent! Firea spulberă Guvernul Orban. „O să murim de foame, nu de pandemie!” / Sursa FOTO: republica.ro

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, lansează un atac fără precedent la adresa Guvernului Orban, pe care îl acuză că insistă fără motiv cu păstrarea stării de alertă.

Una dintre cele mai puternice voci din conducerea Partidului Social Democrat, Firea le reamintește liberalilor că vor da socoteală la alegerile locale pentru tot ceea ce fac acum.

Gabriela Firea vorbește de teamă, frică și anxietate socială

Prezentă joi, 11 iunie, la sediul PSD, Gabriela Firea a răbufnit, afirmând că Executivul nu urmărește altceva decât inducerea sentimentului de teamă și păstrarea unei stări de anxietate socială în rândul populației.

„Nu se dorește ca românii să fie informați. Probabil se consideră că trebuie să stăm cu teamă, cu frică, cu anxietate socială”, a afirmat Firea.

În opinia edilului, România pierde „locuri de muncă, se omoară economia și cei care ne sperie și ne arată pisica nici măcar nu vin cu argumente științifice”.

Mai nou, susține primarul Capitalei, „suntem amenințați că, dacă nu aprobă Parlamentul starea de alertă, se va da stare de urgență. Înțeleg, o să stăm toți ascunși în case până murim toți de foame, nu de pandemie, și atunci măcar vom fi lăsați să ieșim din case, măcar să ne îngropăm unii pe alții”.

Spania și Italia, exemplele date de Firea

Gabriela Firea dă exemplul țărilor din Occident care deja au demarat programe de relansare economică, iar cetățenii sunt liberi să își desfășoare activitățile de dinainte.

„Câtă vreme Italia și Spania, care au avut un număr mult mai mare de contaminări, au început relansarea economiei, au repornit motoarele industriei, deja pleacă în concedii italienii, nouă ni se spune unde să mergem pe banii noștri, în ce concediu. Deci așa ceva este caz unic în Europa și în lume”.

La final, Firea a tras următoarea concluzie: „Nu se poate ca viața privată a oamenilor să fie condusă de un guvern. Un guvern, astăzi e, mâine nu mai e! Oricum va da socoteală…”.

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
426 afisari

4 COMENTARII

  1. nu te mai căca pe tine firico! Până una alta, guvernul ăsta de şacali flămânzi şi turbaţi şi de curve stătute, ne dă socoteala, nu socoteală, iar voi, libărci împuţite ce sunteţi, faceţi joc de glezne…trataţi oamenii la mişto, curve de curve ce sunteţi…

  2. Trebuie gasite mijloace de a inainta in timpul luptei. Problema e ca multi sunt epuizati doar după 3 luni si abandoneaza frontul . E vorba de a inainta intr-o lupta invizibila ani de zile…

  3. Fira-ti ai dracului de incompetentiiiiiiiiiiiii, nu va mai ajunge cit furatiiiii! …mult nu mai este pina cind o sa dati scocoteala !….gata cu bataia asa de joc asupra poporului roman….afara cu voi oligofrenilorrrrrrrrrrrr!

  4. Stați cuminți, românașii vor vota PNL, deoarece le place dictatura johannistă și bătaia de joc la care sunt supuși. Uitați ce au pățit votanții diasporezi, susținători frenetici ai lui Johannis și PNL, la întoarcerea în țară? Ați văzut cum se piteau ca șobolanii propagandiștii johanniști, care mai acum câteva luni făceau turul diasporei pentru a arăta cât de rea este ciuma roșie? Câte ieșiri a avut Rareș Bogdan pentru susținerea celor care așteptau ore în șir în vamă să intre în țară.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger