AcasăPoliticaAtac dur de la vârful PSD la adresa lui Năsui, după moțiune:...

Atac dur de la vârful PSD la adresa lui Năsui, după moțiune: ”Cu acest ministru al Îngropării Economiei Românești…”

Atac dur de la vârful PSD la adresa lui Năsui, după moțiune: ”Cu acest ministru al Îngropării Economiei Românești...”

Social-democrații nu îl slăbesc pe useristul Năsui nici după ce moțiunea simplă depusă de PSD, „O Românie în agonie, cu Năsui la Economie”, a fost respinsă la vot, marți, în Senat.

O dovedește atacul lansat, miercuri, de la vârful principalei formațiuni de opoziție la adresa oficialului guvernamental aflat la vârful Ministerului Economiei. Secretarul general al PSD-ului, Paul Stănescu, este cel care îl critică fățiș pe useristul Claudiu Năsui, făcând trimitere la declarațiile ministrului vizat de inițiativa parlamentară a social-democraților, respinsă marți în cadrul ședinței în care a fost dezbătută și apoi supusă votului.

(foto: Facebook)

”Claudiu Năsui este cel despre care Florin Cîțu a spus în februarie 2020, pe atunci ministru de Finanțe, că i-a aprobat o serie de amendamente la buget, chiar dacă n-au fost în interesul românilor. Invit pe oricine să redescopere această dezvăluire și cum mimează, astfel, ”transparența” acest ministru al USR, la pachet cu toată guvernarea liberală plină de ură și minciună.

Cu acest ministru al Îngropării Economiei Românești, societatea nu-și va reveni, din păcate, prea curând. Am văzut cu toții ce răspunsuri de politician păpușat a dat la moțiunea simplă și nicidecum demne de un ministru. N-a prezentat nici SOLUȚII și nici PROGRAME pentru salvarea antreprenorilor români și a economiei”, acuză Stănescu, într-un comunicat.

Referiri la situația HoReCa

Secretarul general al PSD-ului a continuat seria criticilor aduse ministrului Economiei, făcând trimitere inclusiv la situația celor din industria HoReCa (hoteluri, restaurante, cafenele), sferă greu afectată de situația generată de noul coronavirus și de mpsurile restrictive impuse de autorități, în lupta contra COVID-19. ”

Moțiunea simplă pe care am depus-o și pe care am votat-o în Senat împotriva acestui ministru, care are ca obiectiv îngroparea economiei românești, este un avertisment că useriștii nu fac nimic pentru repornirea și finanțarea economiei românești. În loc să pună bețe-n roate crizei economice și problemelor cu care se confruntă antreprenorii, a pus mai degrabă piedici firmelor românești, îngropate în datorii și fără speranță că acest guvern va mai face ceva bun. Industria HORECA a fost batjocorită, abandonată, hărțuită și parțial închisă.

Să blochezi programele de stimulare și susținere a industriei și a firmelor românești, să scoți la vânzare, într-o perioadă de criză, companiile de stat, să blochezi schema de granturi pentru investiții sau să elimini voucherele de vacanță, și multe alte măsuri iresponsabile, această viziune nu se numește nici mai mult, nici mai puțin decât Crimă Economică”, acuză social-democratul Stănescu.

Ce spunea Ciolacu despre moțiune

Moțiunea simplă depusă de PSD la Senat a fost citită, marți, în Plen, de către senatorul Lucian Romașcanu.

Zilele trecute, înainte de depunerea ei, Marcel Ciolacu anunța motivele care i-au determinat pe spcial-democrați să facă un astfel de pas în Parlament. ”Am luat hotărârea să depunem săptămâna aceasta, la Senat, moţiunea împotriva domnului ministru Năsui, aşa cum am anunţat. Motivele le cunoașteți – blocarea măsurii 3, fonduri europene, 478 de milioane de euro în acest moment blocate din cauza faptului că domnul ministru a găsit de cuviinţă să îşi facă un cont de administrator în procedura de selectare a companiilor”, a anunțat Ciolacu, în fața presei, după o reuniune a Biroului Permanent Național al PSD-ului.

238 afisari

2 COMENTARII

  1. Alooo, domnul Ciolacu, APA era rece, buna ??? Nu v-ati imbatat ??/ Nuuuuoooo, ca cu apa rece e imposibil… inafara de conducatorii PeSeDe, vorba omului cu ” vom, va , se va, …totul intr-un viitor incert.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger