AcasăPoliticaAsociația tribală USR PLUS

Asociația tribală USR PLUS

Inițial am crezut că Oana Bogdan, „roata motrice” a partidului după cum îi spune Dacian Cioloș, a avut un puseu de inteligență dincolo de cât putea să suporte creierașul ei și de aia i-au fumegat sinapsele. Apoi am crezut că a găsit „iarbă” de bună calitate, la care s-a lăcomit.

Convingerile duduii Bogdan sunt însă mai puternice de ceea ce cred eu. Și-a reluat poveștile cu desființarea proprietății. „În goana după a avea, îi consumăm lacom resursele. Pământul n-ar mai trebui să fie în proprietatea nimănui”, dă de veste neomarxista. În fața ei nu rezistă nicio relatare despre românii care au murit ca să-și păzească puțina avere, căci pământul se transmitea din generație în generație și era singura lor bogăție. Și mai spune că,  descendenți ai vânătorilor și pescarilor fiind, n-ar mai trebui să trăim în cupluri, ci în triburi. Mi-e greu să-i desenez evoluția pornind de la cupluri, nu am atâta talent, dar încerc să-i explic. Or fi trăit vânătorii în triburi, dar seara se retrăgeau în cotloanele lor, cu femeile lor, și treceau la treabă. Făceau copii, Oana, și nu îi făceau fiecare cu femeia altuia. Sentimente existau și atunci, dragostea în turmă nu a existat.

Lumea ar trebui să trăiască la comun, zice domnișoara concepută din ideologia marxistă de rit nou. Poate că are dreptate, dar nu știu câți oameni ar putea primi Dacian Cioloș în vila lui, alături de soția care solfegiază niște cântece pe care cei mai mulți nu le înțeleg. Și nici Barna, Ghinea, Drulă sau Năsui nu știu cu câți ar vrea să-și ducă traiul la comun. Eu, de exemplu, aș vrea să sărbătoresc Paștele cu Iohannis împreună, în toate cele șase case pe care le are, fără să mai plec de acolo. Îmi aduc toate rudele, toți prietenii, mai luăm și de pe stradă dacă e nevoie, și facem un trib.

Poate alții vor să trăiască în Casa Poporului, la un loc cu parlamentarii. Nu le convine acestora? Păi i-am pus eu să-și dorească existența acolo? A vociferat vreun partid? A mârâit opoziția la ideile Oanei Bogdan? A sunat PNL la SMURD, în speranța că neomarxista poate fi ajutată să iasă din criză? Nu. Păi asta înseamnă că tuturor le place asociația tribală USR PLUS.

author avatar
Valentin Boeru
1.703 afisari

7 COMENTARII

  1. E a doua oara cand aud asta la USR plus.Prima data la neomarxista Chichirau.
    Suna „bine” si in anii 1946-1960…sa traim in comun… burghezilor si chiaburilor sa le luam pamantul…averea..si munca lor…sa le o dam la saraci( actual celor care nu muncesc si stau la birt) …
    copii chaiburilor le a fost interzis aceesul la scoli superioare….parintii lor au murit in temnita comunista pentru ca….munceau…si aveau pamant.S au inventat Universitati ” muncitoresti” unde copii taranilor au facut facultati desi UNII ! nu erau in stare sa scrie.Aceia au devenit secretari de partid.Am.cunoscut unii secretari de partid.Inteligenta mediocra.
    Asta se doreste ?
    Daca da…toti membrii USR Plus sa dea exemplu si sa renunte la averi.:)

    • Si mai e ceva de mentionat :
      Marii secretarii de partid si loazele sale aveau acces la magazine exclusiviste unde se cumpara in dolari.Omul de rand daca avea 1 dolar in portofel era arestat.
      Asta se doreste ? La vremuri noi, tot noi( si loazele noastre ?)

  2. O sa revina vremurile cand, clasa muncitoare o sa mananca icre negre , prin reprezentantii sai.Astia cred ca dupa ce debiteaza, trag pe nas sau consuma iarba!

  3. Si culmea, daca va uitati pe Wikipedia Dra Oana Bogdan a fost interimar la ministerul Culturii in anul 2016. Sigur ca Dl Iohanis va spune ca nu-si aduce aminte. Era in primii doi ani de domnie si-l preocupau mofturile Doamnei Mele in privinta amenajarii Palatului Cotroceni. Asha sa credem noi ca se va muta si ea acolo daca ii va fi pe placul de printesa.Arhitecta esuata in meserie este vai de ea ca om. Traume vechi, pe care nu le-a depasit inca. Cu toate studiile ei .Ciolos a fentat-o si degeaba s-a mutat ea la Bruxelles. Vrea totul la comun. Ciolos nu raspunde la provocare. Ii este prea bine in familia primadonei lui frantzuoaica. Si ca Macron ii raspunde la salut. Si ca de acolo tine pe FB contactul cu fanii lui din Romania. Si asteapta momentul revenirii in tara pentru a candida la prezidentiale.Oanei ii ramane Belgia. In Romania este linshata. Sa o ia cu ea si pe Clotide. Sigur ca belgienii le vor adora! Apoi merg amandoua in Franta.Sa-l astepte vreo trei ani si ceva luni pe Ciolos In Romania Oana nu cred ca mai are pe cineva. Iar daca are familia ei nu este sigur de acord cu ideile ei idioate. Asha ca biata Oana mai trage o linie si apoi emite vanturi neo marxiste. Visand la o viata la comun, fara teama de a o acuza cineva daca pofteste la bunul alteia.Avea cont pe FB. Azi nu i l-am mai gasit. Curajoasa activista Oana Bogdan! Te asteptam in Romania!

  4. Castiguri online.
    Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate, invatam totul impreuna!
    Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Se semneaza un contract cu pixul,in original,trimis mai apoi prin posta! Nu se vinde nimic, nu se promoveaza!
    Pentru detalii, contactati-ne pe adresa de e-mail: acitivitatecompletonline@gmail.com

  5. Nu o învinovățiți prea tare, are și ea convingerile ei, ca și cei homosexualii. O fi din branșa suingerilor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger