AcasăPoliticaArafat, stai liniștit. Morții sunt bine

Arafat, stai liniștit. Morții sunt bine

De ce ar trebui să fie îngrijorat Raed Arafat? S-a întâmplat ceva? A făcut explozie un salon? Sau două? Au murit oameni? Eh, asta e, lumea mai și moare. Erau bolnavi de Covid? Și dacă făceau infarct era altceva?

S-au scurs cinci zile de la tragedia de la „Matei Balș”. În prima zi, Raed Arafat și companionii s-au felicitat pentru modul exemplar în care au acționat salvatorii. Pompierii, pentru rigurozitate. I-a felicitat și Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. I-a felicitat și Klaus Iohannis, dar nu prea mult. Închiriase pârtia de la Păltiniș, normal că pe banii lui, nu ai statului, și nu prea avea timp. După aia i-a felicitat și Cîțu. Și Cioloș. Și Anca Dragu, președintele Senatului. Mai încolo, s-au felicitat și instituțiile între ele. Toți au acționat admirabil. Atât de frumos încât Arafat declara că, exceptând cei patru decedați, lucrurile stau bine. Dar și morții erau bine, numai că erau carbonizați. Unul singur le-a stricat bucuria intervenției, căci a fost descoperit la cinci ore după explozie. Și nu de pompieri, ci de un procuror.

Cinci zile, deci, în care nimeni nu-și asumă actul de onoare, demisia. În fond, de ce să demisioneze? Logica e simplă. Nu i-a omorât Arafat, Voiculescu, Iohannis sau Cîțu. Au murit din cauza incendiului. Incendiul înseamnă foc și focul arde. Aici ar trebui răscolit după adevăr? De ce? Pentru că așa cere mulțimea din stradă? Atât timp cât morții sunt bine și stau cuminți, fiecare în sicriul lui, nu vociferează și nu cer nimic, de ce să demisioneze? Au mai murit încă șase de atunci. De bine ce lucrurile erau în ordine și salvatorii dădeau cu felicitări unul într-altul, fără îndoială. Eu nu cred că se vor opri aici. Mi se pare că e abia începutul. Dacă mâine nu mai moare și altcineva, dar cade un spital tot de la o explozie, ce o să mai fie? Tot morții de la „Balș” se vor repezi la gâtul lui Arafat, cerând dreptate? Asta nu vrea să înțeleagă poporul care ar trebui să-l venereze pe Arafat. Atât timp cât Cîțu și Voiculescu nu vor să demisioneze, atât timp cât Iohannis mai are de făcut niște cristiane pe vreo pârtie iar morții nu scot niciun cuvânt, de ce să demisioneze Arafat? Doctore, stai liniștit. Și următorii morți vor fi la fel de bine.

author avatar
Valentin Boeru
2.635 afisari

18 COMENTARII

    • Rodioane , mai cantareste , te sfatuiesc sa pleci in exil decat sa bei cucuta din pocalul oferit de Boeru .

  1. După atâtea felicitări mai lipseau masa si dansul.
    Grotesc spectacol de ipocrizie!
    Nu va demisiona nimeni pentru că fiecare personaj menționat se află „la post” cu misiuni clare, trasate de sforarii externi.
    Cine se mai împiedică de o tragedie când sunt încă nenumărate afaceri în derulare și atâtea pârtii de schi…?!

    • La Tiraspol e barna , s-ar putea sa ploua cu carnati zburliti . Am o fereastra intre imbuzelile la flautele zburlite cu gusa ale navetistilor de Rabnita , astept cu buzele uscate sa termine lucrul schimbul 2 , m-am gandit sa ies din boschetii din spatele garii Tiraspol si sa-i ard o postare pe gustul lui Boeru , tovarashul meu drag de la National . Gata , au inceput sa vina , sa vedem daca am musterii in calduri , intru pe partie , incepe spectacolul grotesc de ipocrizie , sunt la post cu misiune clara , iar imi umfla zdrahonii falcile de hamster pentru cativa creitari ……hihihihihihihihihi

  2. Ar trebui să-și fi făcut un selfie, cu pacientul ars, expediat în Belgia, sau să spună cum copilașul a murit în cristelniță, ptr. că nu știa să înoate?

  3. MI6, sau MI5? Stati linistiti la locurile voastre. Serviciili lucreaza….pentru altii.

  4. Daca era un om integru ,nu are pe pe nimeni in spate ,pleca singur de mult timp .Puterea primita de la statul nostru l-a imbatat complet .Sa spuna cineva concret ce avere a facut acest cetatean pe seama poporului ! A avut merite dar si multe nereguli de care nu a tinut cot .Sa plece pana nu este prea tarziu !

  5. Pestele de la cap se impute,ce pretentii sa ai de la `guvernul meu`pastorit de un borfas penal si antiroman !

  6. Aloooo !!
    Treziti va !! Vorbiti de omul care a facut ce n a facut nici un roman !! A facut SMURDUL !! Asa bun , rau cum este !!!
    Nu cred ca i vina lui ca s a prapadit copilul, probabil ca preotul nu a facut ce trebuie, dar asta i alta poveste !! Sau ca au luat foc saloanele de ATI…oxigenul e f inflamabil , o stim cu totii , asa ca se poate intampla oricand si oriunde, dara vina lui Arafat !
    Dc credeti ca i antiroman ???
    AAAA, nu i perfect , la fel , nici sistemul !! Dar cred ca face si a fcaut m mult decat alti romani !! Si , deocamdata, n a cazut pe la DNA , ca muuulti alti ” romani ” cinstiti !!!!

    • Ești un imbecil. Arafat, asta, e un impostor, un îmbuibat și – hopaaa! – spion, zice-se. Dar este greu pentru idioții care se pișă pe ei de emoție și îi dau înainte cu ” a făcut SMURD! ”, de parcă l-ar făcut pe banii lui și din dragoste pentru români, e greu, zic, să cerceteze niște dedesubturi. Vedeți, in poola mea, cine e ȘI acest Arafat și cu ce treabă e prin România, înainte să vă cufuriți pe voi de emoție, suflete de slugă ce sînteți.

  7. Cine sa rascoleasca RAHATUL CARE S-A STRINS SUB PRES ,DUPA USA ,ORIUNDE POLITICUL SI-A BAGAT COADA ,LEPRA ,NEAMUL ,FUFA ,CLIENTELA.
    Ca sa gandeasca careva trebuie sa aiba :CAP !,EDUCATIE ,CULTURA TEHNICA ,INTERES . Toate LEPRELE fac politica ,adica clampanesc verzi si uscate la TV ,se balacaresc ca la usa cortului de ochii prostilor care se hranesccu balci cu circ si mahalagisme.
    De 31 de ani nu s-au construit spitale ,astea vechi colcae de bacterii,molime ,sobolani, iegrasie ,mucegaiuri .Cable electrice vechi cu izolatii imbatranite subdimensionate ,carpite la voia intamplarii cedeaza cand nu te astepti.
    Echipamentele noi ,dotarile de ultima generatie toate sunt acctionate electric ,consumul nu s-a actualizat si nici cablele nu s-au redimensionat ,protectiile la suprasarcina n-au lucrat sau au fost strapate ca dadeau afara foarte des.
    In ultima vreme rolul spitalelor s-a marginit doar in paleatie si morga !,se intra pe picioare si se iese in cosciug !.De un an asistam cum niste neaveniti calca in picioare dreptul la sanatate a unui popor !,blocheaza accesul bolnavilor cronici la tratamente de specialitate ,discretionar lipsesc sute de mii de oameni de serviciile medicale ,DAR IN SCHIMB LE IAU DIN SALARIU CONTRIBUTIA PENTRU SANATATE !!. ASISTAM LA UN REAL GENOCID CU MAINILE INCRUCISATE .PROSTII SI IRESPONSABILII NE DECID DREPTUL LA VIATA.

  8. După ce sunt scăzute sumele plătite deja, instanţa constată că Bogdan Marinescu mai are să plătească Ministerului Sănătăţii suma de 3.393.095,685 de lei, Maternitatea Giuleşti, 1.209.472,176 de lei, iar asistenta Florentina Cirstea şi electricianul Gigel Oprea, câte 3.425.354,975 de lei.

  9. & Cum ați comenta despre faptul că arabii au reușit să acopere continentul arab de nisipuri, un continent altădată roditor, așa cum descriu scrierile istorice, ?

  10. Alafat cel mai bun. Sa donam o parte din injectiile noastre poporului sfant caci ei au suferit in lupte au fost dusi la munca.

  11. Liviuto sai sugi carbaxanul lu sefu de la Cotroceni, ca te face Ministra

  12. @ Arafat un mic burghez al sistemului public, „reprofilat” pe măști și vaccinuri, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger