AcasăPoliticaArafat a arestat România

Arafat a arestat România

Starea de alertă se prelungește cu încă 30 de zile. Este a noua lună de restricții, fără pauză. Trăim ca într-o stare de arest, în care drepturile ne sunt limitate. Aberații peste aberații, abuzuri peste abuzuri de parcă ar fi concurs. S-a ajuns până acolo încât poliția pândește mijloacele de transport în comun ca la o partidă de vânătoare. Se fac razii pentru depistarea celor care nu poartă masca de protecție și să te ții amenzi. Nimeni nu își pune întrebarea despre ce protecție este vorba. De un an de zile purtăm masca și numărul cazurilor de îmbolnăviri Covid tot crește. Chiar și după identificarea a milioane de măști neconforme mascarada continuă. Logica arată că nu contează faptul că e o banală cârpă care-ți acoperă fața și care nu te protejează, trebuie să o purtăm. De ce? Pentru că așa vrea Arafat?

De Paște credincioșii nu au putut intra în biserică

Am avut parte de ce mai aberante restricții. S-a interzis participarea la slujbele religioase, exact la cele mai importante din calendarul ortodoxiei.  Accesul în magazine a fost limitat, pe ore, de parcă era programul de plimbare al deținuților. Apoi, ieșitul din casă după ora 22 și ulterior 23 a fost complet interzis. Ca la pușcărie, unde după ora stingerii nimeni nu are voie să iasă din celulă. România a ajuns să arate ca o imensă închisoare.

După ora 23, virusul mușcă

Nici până astăzi Raed Arafat și acoliții nu au fost capabili să dea răspunsuri logice, coerente, de ce se impun în continuare restricții de circulație după ora 23. Niciun studiu nu a demonstrat că, de la o anumită oră, virusul ar deveni mai agresiv. Sunt sătul de bolboroselile că tinerii rămân în cluburi sau cafenele mai mult și că așa, din cauza aglomerației, crește riscul de îmbolnăvire.

Aglomerația de la metrou nu i sare în ochi lui Arafat

E o porcărie pentru că, dacă a avut victime de făcut, virusul nu așteaptă o anumită oră. Dacă, în schimb, autoritățile și-ar fi îndreptat atenția spre transportul în comun, situația ar fi arătat altfel. Aglomerația de la metrou, în orele de vârf, este de câteva zeci de ori mai mare decât cea din cluburi într-o săptămână. La transportul de suprafață, în  loc să se suplimenteze parcul auto și să se decaleze programul, se preferă vânarea celor fără măști de protecție.

Lipsesc restricțiile la respirat

Influența doctorului Arafat a atins cote nebănuite. Nicio decizie nu se ia fără știrea lui, indiferent cât de tare s-ar compromite. Este greu de crezut că închiderea piețelor, în decembrie, a fost dispusă în lipsa acordului lui. Măsura a fost de o prostie fără egal, căci nicio cercetare științifică nu a indicat că piețele sunt focare de infecție. În schimb, supermarketurile au rămas deschise, în pofida aglomerației.

Piețele goale nu au oprit pandemia

Toată lumea și-a dat seama de jocul pervers al guvernului condus de Ludovic Orban, care avea tot interesul de a proteja interesele comercianților străini, nu ale producătorilor autohtoni. Mai ales că se apropiau sărbătorile de iarnă, când profiturile sunt uriașe. Chiar până aici se întinde puterea lui Arafat, încât, indiferent sub ce drapel ar lupta, el să aibă un cuvânt de spus? După cum merg lucrurile, puțin mai lipsește până când Arafat va emite un ordin prin care să reglementeze în care parte a zilei este recomandat să respirăm.

Pretextul fals al răspândirii virusului

Presa din Germania a dat publicității un raport despre modul în care, speculând și umflând datele, Berlinul a manipulat pandemia numai pentru a justifica măsurile anti Covid. Seamănă izbitor de mult cu ce s-a întâmplat și se întâmplă în România. Și nu numai aici, căci, la o privire mai atentă, scenariul dresării populației a fost același peste tot în lume. Nu se contestă existența virusului, numai că măsurile luate au fost exagerate, ducând la instalarea panicii și a fricii. În ce scop, dacă nu de a o controla? Nemții vorbesc despre angajarea unor experți care să dramatizeze la maximum pericolul virusului. Nu mi se pare că la noi ar fi fost altfel, dacă ținem cont de armatele de specialiști apăruți ca din senin și care, ceas de ceas, băgau groaza în mulțimea ce căsca gura la televizor. În România, de un an nu mai există decât Covid, nimic altceva. Alt subiect nu este. Nu s-au făcut decât două pauze foarte scurte, când virusul a fost trimis în vacanță pentru a se desfășura alegerile. O altă manevră cusută cu ață albă, sub garanția lui Raed Arafat că nimeni nu se îmbolnăvește. Am păstrat distanța fizică, ne-am spălat pe mâini, am purtat cârpa aia pe față, nu am mai ieșit din case și totuși virusul nu dă înapoi. Toate astea mă fac să mă gândesc că ordonanțele date de Arafat au alt scop. Să restricționeze drastic dreptul de a ne aduna mai mult de 100 de persoane și de a manifesta. Suntem o Românie arestată sub un pretext fals, că răspândim coronavirusul.

author avatar
Valentin Boeru
3.775 afisari

41 COMENTARII

  1. Boerule , ia-te de mana cu bebelusa din G alati , aia de se trateaza cu icvermectina , si da-ti inainte cu pacalitul prostilor , daca nu curge …pica . Apropo , stai c-apare Dama de Pica din picioare , ne explica ea in detaliu ce si cum …

      • Adevar graiesti , mare vina o poarta Raionul , balivernele le primesc in plic .

    • Bai jigodie, care ar fi problema ca se incearca un tratament nou care este DOVEDIT ca fiind eficient in multe alte state si care nu are reactii adverse ?? Nu mai puteti voi casapi in „spitale” si lagarele Covid ? Nu mai vin prostovanii sa toarne cateva sute de lei in Clinicile Private ale banditilor pentru FRAUDA RT-PCR??

  2. Poate ne anunta si pe noi,romanii,cineva.Bestia asta conduce Romania in locul Mutului?Cat de prosti,tradatori ,vanduti ,cretini am devenit sa acceptam ca noi si copiii nostri sa fim siluiti de nazistul asta venit din lumea larga.Poate stiu baietii cu pensii de serviciu despre asta,Ca ei au aparat tara,ce dracu.

    • Kostea , te-ai dat mare ca stapanesti gramatica la alimentara si ai intrebat : ” Sunt rahat ” ? Gestionara , ti-a raspuns prompt : ” Esti !” Iar se sparge oglinda cand iti contureaza mecla de bestie odioasa nazistalinista …..hihihihihihi

  3. totul este o mascarada covid nu cred in acest virus fals trebuie sa iesim in strada toata lumea la revolutie masivaaaaaaaaaaaa

    • Vaccinul chinezesc , rusesc , Pfizer , Moderna , Astra Zeneca de ce-au mai fost facute , sa faci revolutie sub plapuma cu babuta ta ?

    • Ati observat probabil ca GRIPA SEZONIERA a disparut si din spitale , si de pe posturile Gruparilor Teroriste numite Televiziuni coordonate abil la ordin securist. In tomana lui 2019 nu era zi in care sa nu se olicaiasca guristele Radio si TV de miile si zecile de mii de cazuri ! Chiar acum cateva saptamani , cand senatoarea Diana Sosoaca a pus aceasta intrebare la A3 Gadea si satra imputita de propagandisti au sarit sincronizat la atac pentru devierea subiectului si evitarea unui raspuns.

  4. Ar trebui un monument inchinat COVID.ului. Cam cum sunt cele din I sau II -lea Razboi Mondial. Ar trebui conceput de un sculptor ca lumea…daca mai exista din astia! In el sa fie reprezentat COVID.ul…mare, urat. Si doctorii-eroi in lupta cu el…cu niste seringi uriase!!!
    Asa s-ar vedea mai usor teatrul ieftin si prost pe care-l joaca omenirea!!! ce s-ar face daca ar veni o pandemie dintr-aia in care chiar cad oamenii din picioare pe strada, ca-n filme? Sau un asteroid dinspre soare…de fapt, poate sa vina si din partea opusa soarelui…ca tot nu sunt in stare de nimic. Cata vreme suntem subordonati acestui General Arafat si altora…

  5. In China , in Peru , in Mexic si pe tot mapamondul au cazut oameni din picioare pe strada , vaccineza-te sa nu te bage la sac .

    • ai fost tu acolo? oameni pe strada au cazut si din alte motive. sa tii spitalele inchise si goale ptr ca e rezervat covidului ai vazut? zeci de mii de morti de cancere ca nu au fost acceptati la operatii ai vazut? Ai vazut in Romania sa cada cineva din picioade de Covid? e de un an virusache la noi. Cum de taman in tari cine stie unde cad oameni din picioare dom’le?

      • Pai nu am auzit nici un caz de mortaciune Covrig acasa sau pe strada… TOTI au murit in spitale sau centrele alea speciale … Ciudat.

  6. Nu neg ca ar putea fi un virus,dar ce ne asteapta va fi vai de capul nostru ,roboti ne vor….acasa si la munca…ne-au luat toate drepturile in schimb platim taxe si impozite ca sa aiva de unde isi lua salatiile enorme si pensiile speciale pe cand lumea de rand nu mai are nimic …Nu poti merge la medic,toate bolile sunt corona;nu-ti poti vizita familia,ca sa iesi la pensie ,daca mai apuci,ti-e frica….nu sunt bani …trebuie sa ai 65-70? de ani,pe cand ei….au de toate si nu fac nimic .Vai de capul nostru n-avem nici-un viitor.Ce sa mai vorbim despre tineret?Dezastru!

  7. Catir , Cadir , Cahul si CatHarsis , psihanaliza , Freud de Gregoriopol si trairile lui refulate prin operatia de schimbare a sexului , Cupidoanca travestita amorezata de sfantul Valentin , doamna colonel curtata de Luis de Funes in ” Jandarmul se insoara ”. Mai sunt 3 zile si vine si inelul de logodna , ia liubliu tebya , Valentin ……..hihihihihihihihihihi

    • Alio, alio !
      Maiestate , incercati o punctie de mare precizie la mura creata care ramane dupa iesirea dihorului. Lustruirea vangii nu e recomandata pe gerul asta.

  8. Intrebari esentiale la care nu exista raspuns. Cum s-a raspandit virusul simultan pe toata planeta, ca si cum cineva, nevazut, a pudrat o prajitura cu zahar? Cum s-a facut ca toti liderii (?) lumii au luat pentru tarile lor aceleasi masuri de constrangere? Au fost instruiti dinainte? Nimeni nu a iesit din sir. Chiar asa? Toti gandesc cu acelasi cap? Cum se face ca marile pandemii prin care a trecut lumea (ciuma, lepra, holera, sida, ebola) desi medicina nu era atat de evoluata au ramas regionale, nu au avut o asa raspandire? Carcotasii se intreaba, pe buna dreptate cum a aparut virusul atat de repede. Raspunsul a fost ca marile companii farmaceutice au beneficiat de fonduri imense. Este adevarat; dar mai este nevoie si de experimente, teste, care au nevoie de timp, iar acesta nu poate fi cumparat cu bani.

  9. Oricum , nu conteaza , virusul sau vaccinul e tot aia , la Rabnita toti stau la coada la Raion , unii apuca virusul , altii vaccinul , important e ca se da ceva .

  10. Pistolul mitraliera AKM utilizeaza cartuse calibrul 7,62 mm.
    Un tragator bun nu are nevoie de mai mult de doua bucati, ceea ce ar fi eficient din punct de vedere economic !
    Daca nu, e bun si pistolul Makarov, calibru 9 mm sau TT – 30, calibrul 7,62.

  11. Covid-19 si Sars-cov-2 sunt vrajeali pentru controlul prostilor creduli! Globalistii comunisti care controleaza toata planeta si slugile lor dim mass si social-media pretind in mod fals ca nu mai pot dormi noaptea de grija pt sanatatea sclavilor, dar doar in cazul Covid-19, in rest nu mai conteaza alte boli, mai ales cele reale si grave, foame, saracie, criminaliatea, prabusirea economca care ii afecteaza.

  12. Comisarul .ro , azi , 12 februarie 2021 , ora 13:52 : ” VADI MITA A BASIT IN BARBA LUI TEODOSIE / SOSOACA , LUATA IN BALON DE INTERNAUTI DUPA CE S-A LAUDAT CU UN MESAJ DE LA TRUMP ”. TRUMP ARE CONTUL DE TWITTER BLOCAT IN URMA VIOLENTELOR DE LA CAPITOLIU , cititi si va amuzati de reactiile internautilor care au prins-o cu minciuna gogonata . Mahalagioaica si mincinoasa . Punct .

    • Kostyuska , la ora 16:03 incepi penitentele si mataniile cu fruntea la buric , intri in transa cu Catarsis in Catharsis ?

  13. Bre Arahat, te crezi pe cai mari, e?
    Ce dreacu ai făcut bre cu morții? Începând de la Colectiv si până azi? Cum dreacu faci bre de îngropi atâția români? Ai cotă inclusă in contract? Nu ti-e rușine arabule să vii tu la noi să ne spui ce să facem cu viețile noastre? Nu se cheamă genocid ce faceți voi bre?
    Nu vine el rândul vostru? Ai fost pus pe post de exterminator?

  14. Nu mai dati vina pe altii ,suntem arestati de propria prostie,lene,duplicitate,lasitate,ipocrizie,incultura si perfidie.Daca un musulman precum Raed Arafat taie si spanzura aici inseamna ca Romania e plina de lasi si tradatori si din ea au disparut crestinii ortodocsi iubitori de Dumnezeu si glie strabuna.Si ca sa nu va plictisesc prea mult ,in satul unde m-am nascut un om de afaceri turc , un om admirabil de onest si cinstit ,a luat in arenda mai toate terenurile agricole lasate izbeliste de crestinii romani mult prea ocupati cu statul pe la carciuma sau plecati pe aiurea pentru 100 de euro in plus.Omul are rabdare si ajutat de propriul guvern,ca pe aici guvernul e ocupat cu covidul ,vaccinarea si pensiile si sporurile parazitilor bugetaro-securisti,a adus utilaje si specialisti de la el din tara ,fiindca pe aici nu ii gaseste si a pornit la treaba.A promis comunitatii ca in cinci ani va pune in functiune sistemul de irigatii inceput pe vremea lui Ceausescu apoi furat si distrus de rromanii iubitori de libertate si nemunca si a platit arenda proprietarilor pe doi ani in avans in conditiile in care seceta din2018-2019 l-a facut sa lucreze in pierdere.Dar omul are ceva in plus fata de noi ,romanii,RABDARE ,CREDINTA in Dumnezeu si un stat turc care il sprijina.Viitorul apartine popoarelor sanatoase si cu credinta in Dumnezeu ,nu unor milogi si lenesi precum romanii cu par pe limba care mereu stau cu mana intinsa la guvern pentru un concediu in Dubai .

  15. @ Deci, sunteți de părere că Arafat și alți specialiști ar trebui să explice dacă modul de acțiune al vaccinurilor, așa cum l-a prezentat Străinu – Cercel, contribuie la creșterea colesterolului, favorizând formarea de acumulări de grăsimi în sânge și pe vasele de sânge, ?

  16. Huooo băi aRAhAT! Arabule, îți facem implant de păr dacă îți mai bați joc de viețile noastre. Îți facem părul creț.
    Dacă ai dat rateuri la Colectiv, acum la covid ai devenit un măcelar de oameni.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger