AcasăPoliticaApelul lui George Simion, liderul AUR, a dat roade! Ce s-a întâmplat...

Apelul lui George Simion, liderul AUR, a dat roade! Ce s-a întâmplat imediat după alegeri

AURApelul lui George Simion a dat roade! Ce s-a întâmplat imediat după alegeri

Efectul AUR: nu mai puțin de 15.000 de persoane s-au înscris în Alianţa pentru Unirea Românilor în doar 24 de ore de la apelul lansat luni de copreşedinţii formaţiunii George Simion şi Claudiu Târziu, se afirmă într-un comunicat de presă al formațiunii.

„AUR îi îndeamnă pe toţi românii care nu sunt reprezentaţi politic să se alăture partidului care a obţinut peste 500.000 de voturi la alegerile parlamentare”, a fost apelul celor doi lideri AUR.

„AUR dorește să schimbe în bine societatea românească pe toate palierele și se adresează tuturor celor care nu se regăsesc în principiile, valorile, dar mai ales acțiunile partidelor s-au rotit la putere în ultimii 30 de ani. Atrag atenția tuturor, însă, că intrarea în AUR se face nu pentru a căuta beneficii. Calitatea de membru AUR presupune sacrificiu pentru Țară, nu angajarea într-un post călduț sau rezolvarea unor interese”, a declarat George Simion, copreședinte AUR.

Adeziunea de intrare în AUR poate fi semnată online. Potrivit comunicatului citat, AUR va avea în Parlament 46 de senatori și deputați.

„Surpriza” AUR de la alegerile parlamentare 2020

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor a luat 9,26% din voturi, potrivit rezultatelor parțiale ale alegerilor parlamentare 2020.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a fost înființată, în septembrie 2019, de George Simion, cunoscut ca fondator al platformei Acțiunea 2012 care militează pentru unirea cu Republica Moldova. Co-președinte al partidului este Claudiu Târziu, care a candidat la Primăria Capitalei la alegerile locale din 27 septembrie.

Alianța pentru Unirea Românilor se definește ca un partid care își propune „să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmăresc să servească interesele poporului român”, iar doctrina AUR „se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea”.

author avatar
Andreea Vlad
600 afisari

5 COMENTARII

  1. doctrina AUR „se sprijină pe patru piloni: familia, patria, credința, libertatea”. AUR cunoste romanul deci oare cine l-a invatat? Da, cei patru piloni sint ai romanilor e cand se stiu..

  2. N-are stofa de lider Georgică iar dpdv intelectual e praf. Eu nu ma înscriu într-o organizație al cărei ” lider ” este (cu mult) mai prost decât mine. Nu pot nici măcar să o votez. De aceea, de la dispariția lui Vadim, Păunescu și alții, sunt apolitic și nu mai votez.

  3. Cat o sa-i tina asta cu sacrificiul pentru tara, nu beneficii, posturi caldute si avantaje? Pana se vad in Parlament. Toti spun competenta, profesionalism, concurs. Si apoi uita si angajeaza pilele: neveste, amante, veri, cumnati, fini, nasi, etc.

  4. Sa nu ne hazardam in catalogari pana vedem de ce-s in stare oamenii alesi. Apoi daca intr-adevar fac ceea ce au promis, ne hotaram ce facem. Insa vazand listele de candidati pe care figureaza si o familie de la mine de pe scara, care nu se „intelege” cu nimeni si sant doar 10 familii, raman sceptic ca-i voi „stampila” vreodata. Dar, Doamne ajuta…

  5. Sa vedem cum se exprima politic.
    Deocamdata sa nu se impinga in tortu miresi.
    Eu caut o exprimare de dreapta autentica pur romaneasca de esenta nobila istoric traditionala, in jurul acelorasi valori. Din ce stiu eu ei sunt conservatori deci musca oarecum dreapta. Conservatorismul britanic e unic in lume de o dreapta autentica.
    Le urez succes e un drum teribil prin mlastina prostiei marxiste romanesti.
    Sa se instruiasca si echipeze corespunzator.
    A, si sa fie atenti la tradatori si securisti infiltrati.
    Le poate face teribil de rau…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger