AcasăPoliticaApare un nou Vadim Tudor în politică. Va candida la Sectorul 5...

Apare un nou Vadim Tudor în politică. Va candida la Sectorul 5 și amenință clanul lui Piedone!

A apărut un nou candidat la Primăria Sectorului 5, în cursa electorală din această vară.

Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu Vadim Tudor, și-a anunțat marți candidatura – din partea AUR – pentru funcția de primar al Sectorului 5.

Cel mai probabil, ea îi va avea drept contracandidați pe consilierul general al PMB Adrian Vigheciu (PSD), pe fiul actualului edil al Sectorului 5, Vlad Popescu Piedone (PUSL) și pe Alexandru Dimitriu (USR).

CITIȚI ȘI: PE CINE MAI CONVINGE COMBINATORUL PIEDONE?

Lidia Vadim Tudor a declarat în fața presei că a acceptat propunerea AUR de a candida pentru postul de primar al Sectorului 5, la aproape nouă ani de la moartea tatălui său, pentru că „adevărul spuselor” politicianului – pe care mulți îl știau drept „Tribunul” – „este mai evident ca oricând”.

Fata cea mare a lui Vadim Tudor: Sunt get-beget din Sectorul 5

„Sunt născută, am crescut, am învățat, m-am dezvoltat în Sectorul 5, deci sunt get-beget din Sectorul 5 și în toți acești ani am avut ocazia să cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă cetățenii acestui sector, de la aspecte care țin de siguranță a copiilor în școli, grădinițe și licee, până la chestiuni ce țin de Sănătate Publică, lipsa sau, acolo unde a fost cazul, ineficiența programelor de prevenție în rândul tinerilor, aspecte legate de

conștientizarea riscului transmiterii bolilor, a consumului de droguri, de alcool sau de tutun, în rândul adolescenților mai ales, aspecte legate de igienizarea corespunzătoare a străzilor și a parcurilor din sector, de reabilitarea și consolidarea blocurilor, de canalizare și asigurarea apei potabile, de asfaltarea străzilor de care mulți primari până acum nu s-au ocupat în anumite zone care nu sunt atât de vizibile în sector, dar în care oamenii trăiesc.

Toate acestea sunt probleme cu care toți cei care locuim aici ne confruntăm zi de zi”, a declarat Lidia Vadim Tudor, marți, la evenimentul de prezentare a candidaturii sale la Primăria de sector.

Fiica lui Vadim Tudor, Lidia, s-a înscris în AUR în toamna anului trecut, mai precis în septembrie 2023.

Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul Național ,,I.L. Caragiale” și a urmat apoi cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Are un master în Mass-Media și Comunicare. A urmat și cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Spiru Haret și deține un master și în Psihologie Clinică și intervenție psihologică. Este, din 2015, redactor-șef al Revistei ,,România Mare”.

author avatar
Andrei Coman
849 afisari

8 COMENTARII

  1. Este, din 2015, redactor-șef al Revistei ,,România Mare”.
    Ceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????

  2. Bäi fratilor, asta nu-i cumva nevasta lui…BULÄ? cä dupä felul cum aratä la figurä, normalä la CAP nu prea aratä a fii !!

  3. Asta a fost angajata prin 2015-2016, din mila unuia, consilier la Senat si nu s-a dus la munca. A preferat sa vanda la Artmark tot ce a strans Vadim Tudor o viata intreaga.
    Asa va face si daca va fi votata ca primar la S5?

  4. Dar de ce LIDIA VADIM TUDOR?
    Lidia Tudor nu este suficient. Cand se va marita cu CUTARE, daca se va intampla si minunea asta, cum o va chema?
    LIDIA VADIM TUDOR CUTARE?
    Doamne mare e lumea asta si totusi multi sunt si pe gard…

  5. ASTA PRIMAREASA?ESTE O GLUMA?CRED CA INFIAT-O SIMION,GUSE,SAU NU SE STIE CINE CA TARE AMARATA MAI PARE.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger