AcasăPoliticaAnunțul primarului Clotilde Armand, „demolat” în câteva vorbe: „festivism ieftin”/„comunicare publică juvenilă”

Anunțul primarului Clotilde Armand, „demolat” în câteva vorbe: „festivism ieftin”/„comunicare publică juvenilă”

Anunțul primarului Clotilde Armand, „demolat” în câteva vorbe: „festivism ieftin”/„comunicare publică juvenilă” (sursa foto: Facebook/Alexandru Petrescu)

Nici bine nu apucase edilul sectorului 1, Clotilde Armand, să anunțe pe o rețea de socializare că luni fusese ridicată o mașină de lux, în zona Bulevardului Mihalache, pe motiv că fusese parcată neregulamentar, că un lider PSD din acest sector a reacționat tranșant la mesajul triumfalist al primarului.

Alexandru Petrescu a criticat fățiș anunțul venit din direcția edilului Clotilde Armand, acuzând un „festivism ieftin”, fiind vorba de ridicarea unui autoturism, tratat, însă, ca un ,,evenimentul marcant”.

Petrescu: ,,Evenimentul marcant” al activității primăriei sectorului blazon

În sectorul 1 a fost ridicată o mașina parcată neregulamentar! Acesta este ,,evenimentul marcant” al activității primăriei sectorului blazon, sectorul 1 al capitalei.

Un exemplu de incapacitate de înțelegere a propriului rol în arhitectura administrației locale, comunicare publică juvenilă, butaforie politică, festivism ieftin, auto-glorificare și nu în ultimul rând o profundă desconsiderare a cetățenilor din sectorul 1”, a scris Petrescu, luni seară, pe pagina sa de Facebook.

Acuzații de incompetență

Social-democratul aduce în atenție ceea ce consideră a fi adevăratele probleme cu care se confruntă sectorul păstorit de către Armand. Și dă de înțeles că spre acestea ar trebui să se îndrepte atenția edilului.

„Tupeul acestei doamne care consideră că normalitatea este o excepție nu cunoaște limite! Realizările epocale ale lui Clotilde Armand, primarul sectorului 1, care se rezumă la a ridica câte o mașina rătăcită de pe carosabil și la a spăla mecanizat două alei și o bordură într-un parc sunt prezentate ca adevărate chefs-d’oeuvre ale administrației locale.

Oricine a mers prin sectorul 1 în ultimii doi ani cunoaște situația dezastruoasă a salubrității, a lipsei acute a locurilor de parcare, a parcurilor neîngrijite și a obiectivelor culturale aflate în stare avansată de degradare, status quo întreținut de o administrație eșuată, incompetentă, complet dezinteresată de viața de zi cu zi a locuitorilor sectorului 1”, susține Alexandru Petrescu.

Ironie: „Cotcodăcitul doamnei Armand” și secvența din „Punguța cu doi bani”

Reprezentantul PSD amintește de „Punguța cu doi bani”, ironizând recentul anunț al primarului sectorului 1.

<<Și nu pot să nu surprind similitudinea cotcodăcitului doamnei Armand cu secvența din mult îndrăgita “Punguța cu doi bani” a lui Creangă: “Găina sare peste poartă, trece iute pe lângă babă și se pune pe cuibariu; și, după vrun ceas de ședere, sare de pe cuibariu, cotcodocind. Baba atunci se duce cu fuga, să vadă ce i-a făcut găina!… Și, când se uită în cuibariu, ce să vadă? Găina se ouase o mărgică.”>>, mai scrie Petrescu.

”Trebuie să asiguri condiții minimale pentru parcare indiferent de marcă”

Fostul ministru își încheie postarea-reacție amintindu-i lui Clotilde Armand că problema parcatului neregulamentar nu se rezolvă doar cu ridicarea unui autoturism. Și că e nevoie să fie create condiții pentru parcarea vehiculelor.

„P.S. @Clotilde, dacă ești primar nu înseamnă că ridicând un autoturism, rezolvi problema parcatului neregulamentar, ci trebuie să asiguri condiții minimale pentru parcare indiferent de marca și pentru coabitare urbană indiferent de modul de deplasare ales de cetățeni: mașină, transport în comun, motocicletă, bicicletă sau pe jos”, i-a transmis Petrescu primarului Armand.

Reacția lui Alexandru petrescu a venit la câteva ore după ce Clotilde Armand anunțase, luni, că polițiștii locali ridicaseră în cursul zilei „un autoturism parcat neregulamentar în zona Bulevardului Mihalache”.

„Proprietarul acestui autoturism Ferrari a ales să parcheze pe trecerea de pietoni. Ghinion! Continuăm acțiunea de ridicare a mașinilor parcate pe trecerile de pietoni și parcate neregulamentar în Sectorul 1.

PS: Dacă ai Ferrari nu înseamnă că poți parca neregulamentar în Sectorul 1” – a ținut să transmită Clotilde Armand, pe Facebook.

410 afisari

1 COMENTARIU

  1. Primaritza sobolanilor si gunoailor, este sustinuta de sistemul de forta din tara experiment, numita Romania

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger