AcasăPoliticaAnunțul din tabăra social-democrată care bagă spaima în PNL, înainte de alegeri...

Anunțul din tabăra social-democrată care bagă spaima în PNL, înainte de alegeri – VIDEO

Unul dintre subiectele aflate în analiza mai-marilor PSD în cadrul întrunirii de joi a Consiliului Politic Naţional – fostul Comitet Executiv l-a reprezentat varianta eventualelor alianțe politice. Mai ales că după alegerile locale, vin cele parlamentare, iar liderii principalului partid de opoziție urmează să stabilească strategia pentru cursa electorală din decembrie.

S-a discutat, dar nu s-a luat încă și o hotărâre, din câte a precizat prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, decizia politică fiind amânată pentru prima zi a săptămânii viitoare, când ar urma să se reia şedinţa Consiliului Politic Naţional. ”Sigur, există partidele cu care am avut și în trecut alianțe, fie că vorbim de ALDE, fie că vorbim de alianțe punctuale în Parlament cu Pro România sau PP-USL. Sunt discuții pe care în aceste zile e normal să le avem, astfel încât luni să avem un tablou complet și să știm în ce stadiu suntem”, a punctat Grindeanu, într-o declarație făcută de la sediul PSD.

În momentul în care presa a vrut să afle dacă nu este exclusă o alianță la alegerile parlamentare cu Pro România, partidul condus se către fostul premier social-democrat Victor Ponta, Grindeanu a lăsat să se întrevadă faptul că o astfel de variantă e posibilă. La fel cum e fezabilă și o alianță cu formațiunea lui Călin Popescu Tăriceanu. ”Decizia se va lua luni. Nu este exclusă alianță. Cu niciunul – nu doar Pro România, nici cu ALDE, nici cu PP-USL”, a lămurit prim-vicepreşedintele PSD.

538 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger