AcasăPoliticaAnunț de ultimă oră din Parlament: Deputații ALDE s-au afiliat grupului PSD...

Anunț de ultimă oră din Parlament: Deputații ALDE s-au afiliat grupului PSD (VIDEO)

Șase parlamentari din cadrul formațiunii conduse de către Călin Popescu Tăriceanu, între ei doi foști miniștri, au decis să se alăture grupului PSD din Cameră.

Deputatul Varujan Vosganian a fost cel care a comunicat vestea, miercuri dimineață, de la microfonul sălii Parlamentului, la începutul ședinței Camerei.

„Începând cu data de astăzi 3 iunie se vor afilia grupului parlamentar PSD. E vorba de Anton Anton, Constantin Avran, Steluța Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprișcan și Varujan Vosganian. Vă înaintez semnăturile lor”, a precizat Vosganian.

„Ințeleg că toți deputații ALDE s-au afiliat grupului PSD”, a concluzionat Florin Iordache, vicepreședintele Camerei, cel care conduce ședința de miercuri.

sursa foto: Facebook/ALDE

author avatar
Cristina Stefan
190 afisari

3 COMENTARII

  1. @De fapt probabil că Vosganian s-a alăturat PSD-iștilor să finanțeze legea pensiilor pe care a votat-o , ca fost ministru al economiei ce probabil dispune și de economii, după cum se știe domnul Vosganian fiind un ministru deosebit de gospodar, susținând chiar și impozitarea ouălor din gospodăriile private, ?

  2. @ Ați constata și că guvernării liberale chiar i-a reușit izolarea românilor ,și nu numai, și a PSD-iștilor despre care afirmau că sunt marginalizați și izolați de statele democratice, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger