AcasăPoliticaAntonescu reafirma: isi da demisia daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare

Antonescu reafirma: isi da demisia daca PNL obtine sub 20% la europarlamentare

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat o data in plus faptul ca, in cazul in care liberalii obtin un scor sub pragul pe care si l-au propus, la alegerile pentru Parlamentul European, renunta la sefia partidului.

Nu e prima oara cand o spune, insa vineri seara, Antonescu a reiterat varianta exprimata in urma aproximativ doua luni – aceea de a demisiona din fruntea PNL, in cazul in care formatiunea pe care o conduce ar obtine sub 20 % la europarlamentarele din 25 mai. „Si 19, 9 % daca scoatem, nu v-am spus? Sigur ca da (imi dau demisia)”, a declarat liderul PNL, in cadrul unei emisiuni difuzate de B1 TV.

Si cum aceasta precizare a fost facuta la doar cateva ore dupa ce liberalii au anuntat tandemul pentru prezidentiale – Antonescu presedinte, Iohannis premier, intrebat daca, in aceasta situatie, va mai ramane candidatul formatiunii la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, Crin Antonescu a raspuns ca ramane ca partidul sa aiba un ultim cuvant asupra acestui aspect. „Asta vom discuta dupa aceea. Vom lua o decizie. Si daca partidul va decide ca eu sunt cel mai puternic candidat si va cere sa fac acest lucru, il voi face”, a mai afirmat fostul sef al Senatului.

192 afisari
Zenville

Ultimele știri

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...

Tragedie în Marea Neagră! O navă s-a scufundat în apropiere de Sfântu Gheorghe. Trei marinari, dispăruţi!

O navă sub pavilion Tanzania s-a scufundat, sâmbătă dimineaţă, în Marea Neagră, la 26 mile marine de Sfântu Gheorghe.Opt membri ai echipajului au fost...
proger