AcasăPoliticaAnisie, moment de extremă sinceritate: ”Nu mai înțeleg nimic din tot ce...

Anisie, moment de extremă sinceritate: ”Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu!”

Vor să afle răspunsuri, după declarațiile ministrului Anisie

Având de înfruntat critici exprimate nu doar la nivel politic, referitor la incertitudinea din jurul începerii anului școlar, fiind chiar luată la întrebări de câțiva părinți, recent, într-o parcare, șefa de la Ministerul Educației a reacționat. Într-un mod neașteptat pentru mulți.

Și anume a trecut la taste și și-a spus of-ul pe o rețea de socializare, adresându-se prietenilor virtuali.

”Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! ? Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au! Faptul că mă opresc și vorbesc cu oamenii nu e bine! Dacă nu vorbesc cu ei, ( ceea ce nu ma caracterizează) iarăși nu e bine! Orice aș face nu e bine! Și cine spune asta? Cei fără de greșeală! Fiindcă sunt sinceră, nu e bine! Dar oare ce e bine în viziunea acestor oameni?”, întreabă Monica Anisie, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, joi seara târziu, foarte probabil după ce a participat la ședința de Guvern.

Ministrul liberal al Educației îndeamnă cârcotașii să dea fuga la oglindă înainte de a formula critici, dând, totodată, de înțeles că tânjește după momentele în care preda la clasă și se afla față în față cu elevii. ”Prin urmare, cred cu tărie că înainte de a arunca în oameni cu piatra, fiecare dintre noi ar trebui să se uite în oglindă! Mi-e dor de sinceritatea și bucuria din ochii copiilor mei, care apreciază cu sinceritate ceea ce am făcut, fac și voi face întotdeauna! Atâta timp cât ei mă apreciază, iar părinții lor sunt alături de mine, îmi dă încredere că #VaFiBine!”, își încheie Anisie mesajul.

Ce spunea premierul în ședința de Guvern de joi

Referitor la subiectul de mare interes pentru cei mai mulți dintre români, cel al reluprii cursurilor în școli, Ludovic Orban anunța, la începutul ședinței de Guvern de joi, că ”școala începe pe 14 septembrie, aşa e normal”. ”Am luat deciziile legate de cum începe şcoala, deja lucrurile se mişcă. Consiliile de administraţie ale şcolilor, pe baza informaţiilor care au fost date de DSP-uri, stabilesc modalitatea în care încep şcoala. Aici insist foarte mult, doamna ministru, pe comunicarea dintre şcoli şi părinţi astfel încât toţi părinţii să ştie foarte clar în ce format va începe şcoala. De asemenea, toate măsurile pe care le mai putem lua să fie luate”, a cerut premierul.

260 afisari

4 COMENTARII

  1. Cu siguranta ca nimeni din Guvern nu mai intelege absolut nimic din ceea ce se intampla in jurul lor, sigurul poate Sica, daca are numa stilcle goale in jur , atunci va intelege ca i s-a terminat Guvernarea

  2. Oare,in „Guvernul meu” de care Talpa lata este f.mandru si multumit de ceace face,o fi vreunul care intelege ceva,din ce se intampla in detrimentul oamenilor in Tarisoara noastra draga ? Ba,cel mai bun lucru pe care l-ati putea face,ar fi sa va luati de mana,sa incingeti o hora de „adio” cu Ciolhanis la mijloc pe malul garlei,,si apoi sa va aruncati cu totii la balta.In buzunare desigur, trebuie sa aveti spagile si restul de bani tocati aiurea care sa va traga la fund.

  3. Suntem siguri ca,, marele dulap gol” pricepe toooot, tooot,toot, tot, to, t….mai putin pricepe ca e un fatalau infatuat

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger