AcasăPoliticaAngajații ROMPREST îi bat obrazul edilului sectorului 1, Clotilde Armand: ”Ar trebui...

Angajații ROMPREST îi bat obrazul edilului sectorului 1, Clotilde Armand: ”Ar trebui să vă fie rușine, Doamna Primar!”

Angajații ROMPREST îi bat obrazul edilului sectorului 1, Clotilde Armand: ”Ar trebui să vă fie rușine, Doamna Primar!”

Scandalul iscat de gunoaiele care zac pe străzile din sectorul 1 ajunge la un nou episod, chiar în ziua alegerilor parlamentare.

După ce primarul sectorului 1 a avut o postare pe pagina sa de Facebook, în care îndemna oamenii la vot, scriind: ”Mafia (inclusiv cea a gunoaielor) poate fi învinsă. Ieșiți la vot!”, ROMPREST a făcut public un mesaj, sub forma unui comunicat, semnat de cei 3000 de angajati ai companiei, căruia îi atașează și un document.

foto: captură Facebook/Clotilde Armand

Iată mesajul celor de la ROMPREST:

”Am dat dovada de responsablitate si am avut rabdare. Am ales neutralitatea, asa cum am ales, mereu, sa aplicam principiile corecte in conduita de afaceri. Pentru a nu fi acuzati si de parti-pris politic, pe langa restul acuzatiilor nefondate, tendentioase, care ni se aduc public in ultima perioada.

Acum, insa, suntem calificati drept „mafia gunoaielor” de catre Primarul ales al Sectorului 1. Din acest moment inainte, nu ne mai permitem tacerea, pentru ca nu dorim ca lipsa noastra de reactie publica sa fie catalogata drept admitere a acuzatiilor.

Am ales, deci, sa punem la dispozitia opiniei publice un prim document, dovada clara a disponibilitatii si transparentei de care Romprest a dat dovada fata de cei care administreaza astazi sectorul 1, de-a lungul timpului. Am stat la masa in repetate randuri. Stiti cine suntem si cunoasteti activitatea noastra, Doamna Primar, v-am explicat, cu toate cifrele pe masa.

Astazi, in ziua alegerilor parlamentare, suntem „mafia gunoaielor”?

Pe noi va rugam sa nu ne amestecati in politica, Doamna Primar.

Nu stim, in calitate de Primar, cum ar trebui sa va simtiti, nu suntem alesi locali. Dar in calitate de om, alb sau nu, ar trebui sa va fie rusine, Doamna Primar!

Cei 3000 de angajati ai Companiei Romprest Service SA”

author avatar
Andrei Coman