AcasăPoliticaAndrei Gerea a picat in mijlocul unui razboi politic

Andrei Gerea a picat in mijlocul unui razboi politic

Ministrul Andrei Gerea e obisnuit, se pare, cu „modul de viata” impus de Gazprom prin taierea neanuntata a gazelor

Noul ministru al Economiei, liberalul Andrei Gerea, a avut parte de o ceremonie fulger de depunere a juramantului. Partea buna, Gerea nu a fost dascalit de presedintele Traian Basescu, asa cum au patit-o alti ministrii.

Andrei Gerea a depus juramantul intr-o atmosfera ostila

Din cauza tensiunilor dintre Traian Basescu si Victor Ponta pe de o parte, si Traian Basescu si Crin Antonescu de cealalta parte, Andrei Gerea nu s-a putut bucura de momentul sau de glorie. Odata incheiat juramantul, presedintele i-a urat succes si si-a vazut de drum, nu inainte de a schimba cateva vorbe cu ministrii liberali Radu Stroe si Eugen Nicolaescu. Marele absent a fost presedintele Senatului, Crin Antonescu, pe care Administratia Prezidentiala se pare ca ”a uitat” sa-l invite. Decizia s-a vrut a fi un soi de pedeapsa pentru faptul ca, la ceremonia in care Ramona Manescu a depus juramantul, liderul PNL a plecat fix in momentul in care seful statului si-a inceput discursul.

Desi Antonescu a mai lipsit si de la alte evenimente de gen, motivand ca nu-l recunoaste ca presedinte pe Traian Basescu, lipsa unei invitatii i-a iritat la culme pe liberali, care s-au grabit sa condamne ”incalcarea protocolului”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
380 afisari
Zenville

Ultimele știri

Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”

Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Daniel, a transmis gânduri bune către românii din Diaspora, în Pastorala de Sfintele Paşte 2024.El a punctat că „Taina Pocăinţei...

Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu

Ouăle sunt la mare căutare, înainte de Paştele 2024. În afară de faptul că sunt folosite ca ingerdiente pentru diferite feluri culinare, gospodinele le...
proger